JOTA 2003

JOTA'03 startet også i dette året med JOTI, men siden vi ikke hadde fått bruke IBM e.l., delte vi oss i to og var hos Jan Willem og Morten. Der var det samlet sammen en del PCer, og alle fra undomskolen og opp fikk chatte med både speidere fra hele verden, og speideret fra rommet ved siden av... Pizza ble det også, før vi dro til Stallerud. Vi hadde ikke fått leid hytta denne natten, så vi bodde i et av de store teltene.

Neste dag startet vi klokka 10, og speiderne satte opp leirplasser før de begynte med aktivitetene. I år stod primitiv mat, rappelering, luftgevær, orientering, kopprøreautomat og kubbespill på programmet. Radioamatøren vår var forsvunnet, så det ble ikke noe radiosnakking på oss.

Det ble middag, og det ble leirbål. Vi valgte å legge bålet i peisen, for det hadde vært litt kaldt og alle hadde vært ute hele dagen. Etterpå satt de fleste og spilte kort og lignende. Tross faren for rosa bjørner hadde vi en nattmanøver. Oppgaven var å finne spor etter radioamatøren, og var de virkelig det ble de belønnet med JOTA-penger. Disse kunne så byttes inn til godis etterpå.

Søndagen var tradisjon tro familiedag, arrangert av foreldrelaget. Rundløpe, lodd, vafler og kaker var som vanlig viktige elementer. Mange satt også og grillet pølser i det fine været.

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.

Dagens bilde

Dagens bilde