Nyheter fra april 2016

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Resultat årets speideraksjonTonje K, 21. april

Da kan vi meddele at årets speider aksjon samlet inn
Kr 9670 ,-.
Takk til alle speiderne som stilte opp.

Legg til kommentar

Speiderne bryr seg, og det kan du også gjøre gjennom å støtte Speideraksjonen!Tonje K, 17. april

Speiderne bryr seg, og det kan du også gjøre gjennom å støtte Speideraksjonen!

Speideraksjonen er en årlig innsamlings- og informasjonskampanje som Norges speiderforbund arrangerer i samarbeid med Flyktninghjelpen. Siden samarbeidet startet i 2003 har speiderne samlet inn over 12 millioner kroner til Flyktninghjelpens arbeid for mennesker på flukt.

I fjor samlet speidere over hele Norge inn mer enn 1,3 millioner kroner til Flyktninghjelpens arbeid for syriske flyktninger i Libanon. Krisen i Syria har dessverre ikke blitt mindre i løpet av året som har gått, tvert i mot har enda flere mennesker blitt drevet på flukt, og pengene vi samler inn i år vil gå til det samme formålet som i fjor.

Flyktninghjelpen driver flere skoler i flyktningeleirer i Libanon. Skolen er enormt viktig for barna som lever et liv på flukt, det gir dem et kjærkomment avbrekk fra livet i leiren og en følelse av vanlig hverdagsliv i noen timer. Utdanning er også avgjørende for at de skal klare å skape seg en fremtid, enten i Syria når det blir fred, eller i et nytt land. 

Speiderne i 1. Kolbotn deltar på Speideraksjonen onsdag 20. april og vil da gå med bøsser på Kolbotn. Ønsker du som foreldre å bidra; gi din speider penger som kan puttes på bøssa eller send SMS til 2454 og gi 100 kroner. 

 

Kommentarer (1)

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.