Nyheter fra juli 2014

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Rapport fra gruppeleir - nr 5 hjemreiseTonje K, 4. juli

Da har vi passert Bygdøy. Forventet ankomst Kolbotn 1830.

Vi kom avgårde fra Risør kl 1440 og har nå passert Drammen (kl 1740).

Det var stille i bussen den første timen, så det er noen slitne speidere som kommer hjem. 

 

Legg til kommentar

Rapport fra gruppeleir - nr 4Tonje K, 4. juli

Rapport fra gruppeleir - nr 4

I går var speiderne på orientering og bading i Urheia. Det ble også en is-tur til Risør. Roverne dro til Sørlandsparken hvor de badet og spilte minigolf. Om kvelden var det avslutningsleirbål hvor alle patruljene hadde et innslag hver. Beste patrulje i Troppens Sommer-OL ble premiert og det var Bjørn som tok en knepen seier. En av øvelsene var en ganske krevende hinderløype. Her måtte patruljen samarbeide for å komme seg igjennom, noe alle patruljene gjorde på en god måte. 

r roverne er med på tur så blir det ofte nattmanøver og roverne skuffet ikke denne gangen heller. Klokken 1 holdt roverne et svare leven i leiren og purret alle speiderne ut av soveposen. Så ble speiderne delt inn i to lag til Capture the Flag. 

Det var en ganske trøtt gjeng som ble vekket kl 8, så det blir nok stille på bussen hjemover. Nå er frokosten ferdig, alt personlig utstyr pakket og vi skal igang med å pakke fellesutstyr. Vi har fremskyndet avreise til kl 1430 og vi regner med at hjemturen tar ca 4 timer. Følg med på hjemmesiden for mer nøyaktig ankomst til Kolbotn. 

Legg til kommentar

Rapport fra gruppeleir - nr 3Tonje K, 3. juli

Rapport fra gruppeleir - nr 3

Da er onsdagen omme. I dag våknet vi til sol igjen og det var deilig for på planen stod kanotur. Vi padlet på sørsiden av Barmen og for mange av oss var det første gang vi padlet i saltvann. Vi øvde også på kameratrednining, se bilde. Middagen lagde og spiste vi på en fin strand. Vi var først tilbake til leiren i 20-tiden. Etter leirbålet gikk førerpatruljen opp til Vakthusleia hvor de overnatter. 

Vi merker nå at speiderne begynner å bli slitne, spesielt de som er på leir for første gang. Det er  dager med mye aktivitet, ute hele tiden og lite alenetid. 

Tonje

Kommentarer (1)

Rapport fra gruppeleir - nr 2Tonje K, 2. juli

I går, mandag dro patruljene ut på haik. Hver patrulje fikk et kart med et avmerket område hvor de skulle slå leir. Siden Barmen er en forholdsvis stor øy, 9 km lang, valgte vi at haiken skulle foregå her. Alle patruljene var tilbake til leiren til lunsj i dag. I dag har det regnet, litt av og litt på. Vi har likevel arrangert sommer-OL med med følgende øvelser; spyd, stafett, volleyball, dart, livlinekasting, kubb og hinderløype. Vi avsluttet dagen med leirbål. 

Tonje 

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.