Nyheter fra februar 2014

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Årets leirTonje K, 26. februar

Årets leir
Årets leir er en gruppeleir. Siden vi har hørt rykter om at neste års leir (kretsleir) blir en fjell-leir, tenkte vi at årets leir burde være en skjærgårdsleir. Vi har derfor leid eiendommen til 1. Risør speidergruppe, som ligger på øya Barmen, rett utenfor Risør. Det skal være en fantastisk naturtomt med flere mål gressplen, altså plass til mange telt. Eiendommen har også egen brygge.  
Foruten egen tomt på 17 mål  grenser eiendommen inn til naturområder på flere tusen mål. Her er det turstier til Risørs flotteste utkikkspunkt, Vakthusheia. Der kan man nyte soloppgangen over havet. Kveldsolen nytes fra "egen fjelltopp" med 180 graders utsikt. 
Dette blir en leir hvor vi kan bade, padle, ro, dra på båttur til et fyr, ha patruljehaik, hulevandringer, klatring..... Mulighetene til aktiviteter er mange, både på leirområdet og i området rundt. Detaljert program er ikke klart ennå. 
Tidspunktet for leiren har ligget på terminlisten en stund - lørdag 28. juni til fredag 4. juli. Siden dette er en gruppeleir, er den åpen for alle enheter i 1. Kolbotn. Flokken kan være med fra lørdag til søndag, mens troppen og roverlaget er med hele uken. 
Planen er å reise fra Kolbotn tidlig lørdag morgen, i buss. Det tar ca 3,5 timer å kjøre til Risør. Flokken og lederne i flokken reiser hjem med rutebussen på søndag kveld. 
Pris for leiren er kr 499 for småspeider og kr 2014 for speider og rover. 
Frist for forhåndspåmelding er 7. mars og påmeldingen gjøres til enhetsleder. Betalingsfrist er 1. mai (faktura blir sendt ut). 
Frist for eventuell avmelding (med refusjon av leirkontingent) er 15. mai. 
Så vi håper du blir med.....

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.