Nyheter fra oktober 2014

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Aktivitetsdag for speidere med familieTonje K, 7. oktober

Aktivitetsdag for speidere med familie

Søndag 19. oktober inviterer vi foreldre og søsken med på aktivitetsdag på Stallerud kl. 12 - 14. Dere blir satt sammen i patruljer som deltar i ulike speideraktiviteter som rapellering, knuter, naturkjennskap, hinderløype, samarbeidsoppgaver og leirbål. Ha med klær etter vær, mat og drikke og skrivesaker. Troppen tenner bål slik at det er mulig å grille medbrakte pølser eller annet, det blir også mulighet for å steke egen pannekake på bål.

For at tropp- og flokkledere skal kunne forberede arrangementet ber gruppeleder om en påmelding fra alle som ønsker å delta! Påmelding skjer til gruppeleder@1kolbotn.no innen onsdag 15. oktober.

Vi håper dette kan bli et spennende arrangement for speidere og foreldre og at mange av dere har mulighet til å delta, velkommen!

Speiderhilsen
Tonje Kårevik

Legg til kommentar

Innkalling til gruppeting, endret sakslisteTonje K, 7. oktober

Gruppestyret innkaller til gruppetinget på Speiderhuset onsdag 22. oktober 2014, kl. 20:00 - 21:30. Gruppetinget er åpent for alle betalende medlemmer som fyller 12 år eller mer i løpet av 2014. For yngre medlemmer i troppen kan det møte en representant for hver tiende medlem. Innkalling er sendt på e-post. Saksliste etter innmeldte saker:

 1. Godkjenning av innkalling
 2. Godkjenning av saksliste
 3. Regnskap pr 30.09.14
 4. Regnskap gruppeleir
 5. Status vedlikehold speiderhuset
 6. Evt. valg av gruppeassistent
 7. Eventuelt/innmeldte saker
 1. Referat fra speiderforum ved Kristian Marstrander
 2. Drift av Doggebu; Roverlaget ønsker å ta ansvar for drift av og utleie av Doggebu.
 3. Leir 2016; Oppegård speiderråd har flyttet den «planlagte» Vennskapsleiren fra 2016 til 2018. Vi står derfor fritt til å planlegge vår egen leir. Roverlaget har kommet med forslag om at det nedsettes en arbeidsgruppe med representanter fra tropp og roverlag og at denne gruppe ser på mulighetene for en utenlandsleir. Arbeidsgruppen bestemmer i samråd med gruppestyret de overordnede retningslinjene for leiren.
 4. Gruppeleiren gikk med overskudd. Gruppestyret foreslår at dette overskuddet brukes til aktiviteter i enhetene, for eksempel besøk på Inspiria, klatrepark ol. Hvilke ønsker har speiderne?
 5. Permanent gapahuk på Doggebu.

Vedr. punkt 6: Høsten 2012 ble det valgt en gruppeassistent for to år. Funksjonstiden hans er nå over og ihht vedtektene til 1. Kolbotn Speidergruppe er det gruppetinget som avgjør om det skal velges ny gruppeassistent. Gruppestyret har ikke forslag om noen aktuelle kandidater.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.