Nyheter fra august 2011

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Høstens første rovermøte!!!Erik, 30. august

Nå er det endelig klart for høstens første rovermøte.  Vi skal planlegge roverhøsten og tradisjonen tror blir det mye gøy.  Dukker du opp på speiderhuset kan det til og med hende at du får deg en kakebit eller ti.  Husk å ta med en oversikt over høsten din slik at vi slipper å legge årets feteste tur på samme dag som hunden din har bursdag...  Vi starter kl 19.00 og holder på så vi gidder.  Det er spesielt viktig at alle nye rovere kommer sånn at dere kan få vite litt om hva det er å være rover og også hva planen er utover høsten  

Legg til kommentar

Takk til ledere og speidere som var med på årets leir!Beth, 14. august

Takk til ledere og speidere som var med på årets leir!

Vi har hatt en flott leir med hjelpsomme og sangglade speidere, god innsats fra ledere, herunder morgenbading (Gunnar)og øyespleising (Tonje og Ronny). Fortell gjerne om hvor mye spaghetti vi kokte til kjøttbollene, hvordan det gikk med ta sjansen på sykkel eller at vi nesten dro fra Gunnar på Koster. Det er tatt mange bilder fra leiren, disse vil bli lagt ut i eget album.  

Legg til kommentar

Innslag om kretsleiren på NRK ØstlandssendingenJan Willem, 14. august

Innslag om kretsleiren på NRK Østlandssendingen

Det er et kort innslag om kretsleiren på NRK Østlandssendingen NettTV. Spol frem til 8:21, der begynner innslaget.

Legg til kommentar

Hva har skjedd siden mandag?!Beth, 12. august

Hva har skjedd siden mandag?!

Tirsdag hadde alle speidere og ledere en flott tur til Koster. Ulovlig bading i boxer og jakt på østers, reker og knivskjell. Vi koste oss så mye at turen tilbake til båten gikk i hurtig tempo, i redsel for å bli forlatt. Lederne hadde planlagt is før båtavgang, men butikken var tom (!!) for is. Onsdag dro seks vandrere på kanohaik og kom tilbake rundt tolv torsdag formiddag. Akkurat i tide til å delta på ny sekstimers økt med fottur/kanotur! Stifinnerne (+Beth) var på fisketur onsdag, mange stenger men lite fisk. Torsdag kveld hadde vi leirbål og forsinket feiring av Kristians fødselsdag onsdag. Idag er det strålende vær, markedsdag med mange aktiviteter. Senere i dag blir det ta sjansen, vi har tre speidere som deltar på spraybokslakkert sykkel. Uka avsluttes med taco og felles leirbål. Vi starter nedpakking i dag og med god innsats fra alle rekker vi bussen hjem i morgen.

Kommentarer (1)

En hilsen fra oss på leir!Beth, 8. august

En hilsen fra oss på leir!

Turen til Strømstad på lørdag gikk raskt. Speiderne har vist stor arbeidsinnsats, telter, lavvoer, kjøkkentelt og spisetelt var satt opp før middag lørdag. Vi var godt forberedt på mye nedbør på søndag, det startet kl.7 og var ferdig før kl.14, både før og etter dette ble det bygd flotte inngangsportaler, gjerde og system for søppelsortering. I dag blåste det så mye at turen til Koster ble avlyst, i stedet det livredning (på land), flåtebygging og tyrkerknop. En fantastisk gjeng å ha med på tur, vi satser på fint vær og flere flotte aktiviteter resten av uka!

Kommentarer (2)

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.