Nyheter fra mai 2011

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Bli med på avslutningsleirbål søndag 12.6, kl.19.00Beth, 29. mai

Bli med på avslutningsleirbål søndag 12.6, kl.19.00

I år sender vi patrulje Hauk (Bjauk)til NM i speiding, 10.-13.6! Søndag 12.6 har dere mulighet til å delta på avslutningsbålet i Moss. Les mer på denne lenken:

http://www.follokrets.no/nyhet/1037

Legg til kommentar

Flokken vant igjen!Grete, 29. mai

I helgen var det Småspeiderdager på Fagerstrand. Lørdag var vi miljødetektiver, tårnagenter, søppeldetektiver og spioner før grilling. Før leirbålet kom kretslederen med bursdagsgave og is til oss.

I dag var det kretskonkuranse. Småspeiderne gikk en natursti sammen med 12 andre flokker. Stor stemning før premieutdelingen. Noen hadde god magefølelse og andre skalv av spenning! Som i fjor ble vi ropt opp til sist og vant dette året også!

GRATULERER til Mikkel, Ole, Casper, Henrik, Maximilian, Aleksander, Mattis og Jonas for en kjempeinnsats!

Kommentarer (4)

Sykkelrebusløp 2011Beth, 22. mai

Sykkelrebusløp 2011

NB! Endring av tid og sted for sykkelrebusløp ons. 22.5.11. Mer info på terminlista!

Legg til kommentar

17. maiTonje, 10. mai

17. mai

En takk til de speiderne som bar flagg i hovedtoget. Vi fikk skryt av 17. mai-komiteen for måten vi løste oppgaven på. Så dere gjorde en flott jobb!

Hilsen Gunnar, Ronny og Tonje

---------

Tradisjonen tro har 1. Kolbotn også i år oppgaver på 17. mai. Vi har ansvaret for flaggheising på Sentrumsbygget og vi danner flaggborgen i hovedtoget. Som en hyggelig start på dagen inviterer foreldrelaget på frokost etter flaggheis!

Se terminlisten for mer informasjon

Vi trenger 6-8 speidere i flaggborgen. Vi har allerede fått påmelding fra 5 speidere, og ønsker 2-3 flere speidere. Påmelding til beth.svendsen@live.com innen fre.13.5!

Legg til kommentar

Rusken-aksjon for flokk og tropp onsdag 4.5!Beth, 2. mai

Rusken-aksjon for flokk og tropp onsdag 4.5!

Takk for flott innsats til alle speidere som var med på årets Rusken-aksjon! Dette gjør at nærmiljøet vårt blir triveligere, dessuten gir det kjærkomne inntekter til Speider- kassa! (Endret av Gunnar, 8. mai)

Legg til kommentar

roverleirOle Kristian, 2. mai

roverleir

Årets roverleir går til det store utland, nemlig Danmark. Vi skal sykle på Bornholm!!!
Hva er ikke bedre enn en uke på sykkelsete mens man nyter den friske luften på Danmarks mest solrike sted. Du kan ligge å slikke sol på den kilometer lange stranden Dueodde Strand eller vandre blant gamle bindingsverkshus i Rønne.

Legg til kommentar

Flott innsats i kretskonkTonje, 1. mai

Flott innsats i kretskonk

Vi hadde to patruljer med i kretskonken i 1. mai-helgen. Begge patruljene gjorde en flott innsats, spesielt patrulje Bjauk som endte på førsteplass med godt over 800 poeng. Bjauk ble dermed kretsmestere, og skal representere Follo krets i NM i speiding som går i Moss i pinsehelgen.

Oppegård kommune gjorde det for øvrig veldig bra i kretskonken, tre av de fire lagene som går til NM kom herfra (et lag fra Myrvoll og et fra Oppegård speidergrupper, i tillegg til en patrulje fra Jeløy). Vinnerpatruljen Bjauk bestod av Alexander (Peff), Håkon (Ass), Jan, Kristian, Olav og Kristian. Dette er for øvrig, så vidt vi vet, første gang 1. Kolbotn vinner Kretskonkurransen - GRATULERER!! Noen flere bilder fra konkurransen er lagt inn i et eget album. (endret av Gunnar, 8. mai)

Kommentarer (4)

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.