Nyheter fra oktober 2010

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

1. Kolbotn sponset av Tyco Thermal Controls - RaychemSverre, 27. oktober

1. Kolbotn sponset av Tyco Thermal Controls - Raychem

1. Kolbotns speiderhus har blitt sponset av Tyco Thermal Controls - Raychem med den anerkjente "FrostGuard" selvregulerende varmekabelløsning for sikring av de nye vannrørene som er lagt gjennom kald-kjeller til nytt kjøkken. Vi er veldig heldige, og vil med denne kabelen installert unngå frostskader i den kalde årstiden. Vi sier TUSEN TAKK til Tyco!

Legg til kommentar

Har du en fravokst speiderskjorte å selge?Beth, 22. oktober

Har du en fravokst speiderskjorte å selge?

Dersom du har en speiderskjorte eller annet speider/turutstyr du har vokst fra kan du selge det på bruktmarkedet på Speiderhuset søndag 31.10. Vi holder åpent fra kl.12-14 og oppfordrer alle som har noe å selge eller som ønsker å kjøpe i en annen størrelse om å møte opp. Hver speider/forelder står for salg av sitt tøy/utstyr.

Legg til kommentar

JOTA med familiedag på StallerudAnne Birgit, 18. oktober

Helgen 16. - 17. oktober hadde troppen radioajamboree (JOTA) på Stallerud-hytta. Mange ulike aktiviteter på lørdag og overnatting ute i gapahuker.

Søndag var det tur for flokken og familiedag for alle familiene i 1. Kolbotn, med sporløype i skogen og premiering til de beste lagene. Det var salg av kaker,  nystekte vafler, saft og kaffe, og mulighet for pølsesteking og bålkos. En flott høstdag ute i skogen - takk til foreldrelaget for fint arrangement på søndag - og til speiderlederne for flott JOTA.

JOTA og 17. mai-frokosten er de eneste gangene i året alle familier inviteres til et felles arrangement - vi håper enda flere vil delta neste år :)

Legg til kommentar

HodelyktSverre, 15. oktober

Hodelykt

Vi har en del hodelykter igjen etter Eventyrfestivalen. Dette er fine lykter m/batterier klare til bruk fine både til gaver og til eget bruk. Vi selger ut de vi har igjen for 100,- kr pr stk. til Speiderbarn og deres familier. Speideren tjener ennå noen få kroner i kassen gjennom dette salget så det er flott om dere kjøpter! Vi klarer denne prisen fordi leverandøren - BILTEMA - sponser oss med sterkt redusert kost. Ta kontakt med Vigdis Jenssen, t.6680 4446 email: an-jen@online.no eller Sverre Holte, 9016 5643 email sverreholte@gmail.com.

Jeg tar med noen lykter til JOTA familiedag på søndag, slik at de som vil kan kjøpe lykt der. 100,- kroner er billig med batterier inkludert!

Sverre Holte - Foreldrelaget

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.