Nyheter fra mars 2009

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Flokkmøte 15.april SpeideraksjonenGrete, 31. mars

Onsdag 15.april kl. 18.00 - 20.00 deltar småspeiderne i Speideraksjonen. Småspeiderne deles inn i grupper og vi trenger 4-5 foreldre som kan gå sammen med småspeiderne i nærmiljøet og samle inn penger.

Legg til kommentar

Troppsmøte 25. marsBeth, 22. mars

Troppsmøte 25. marsDenne onsdagen har vi innemøte med påskeaktiviteter. Tidspunkt endret til 18.00-19.30. Husk speiderskjorte og skjerf!

Legg til kommentar

VIntertur 28.-29.mars 2009Beth, 15. mars

VIntertur 28.-29.mars 2009

Husk tilbakemelding til beth.svendsen@online.no uansett om du skal være med på vintertur eller ikke, innen fredag 20.mars! Se info om turen på terminlista!

Bilder er lagt ut i Album

Kommentarer (1)

Støtt oss i Grasrotandelen!Morten, 12. mars

Støtt oss i Grasrotandelen!

Grasrotandelen er en ny ordning fra Norsk tipping, der du som spiller kan velge at din andel av tippemidlene skal støtte en bestemt organisasjon. Nå er også vi registrert som mottaker, slik at du kan støtte oss! Skriv ut denne strekkoden (pdf) og ta med til kommisjonæren, så registrerer de det for deg. Send den gjerne til onkel og bestemor også!

Legg til kommentar

Rovertur til RjukanMorten, 6. mars

For de som skal være med på roverturen til Rjukan, så er det oppmøte på Myrvoll stasjon klokka 18. Pakkeliste og mer info på terminlista. Dette blir bra, gleder meg! :)

Legg til kommentar

Har du mistet eller glemt noe?Beth, 2. mars

Et småspeiderskjerf er funnet i skogen ovenfor Speiderhuset. Skjerfet kan hentes på Speiderhuset f.o.m. førstkommende onsdag.

Et nøkkelknippe er funnet på Speiderhuset. Ta kontakt med Beth, mobil 9302 1241

Legg til kommentar

Bli med på snøhuleturMorten, 2. mars

Bli med på snøhuletur

Alle speidere og rovere burde bli med når kretsen om tre uker drar oppover til Haugastøl, for å sove ute i selvgravde snøhuler! Dette kurset er en morsom opplevelse, og egner seg for alle. Vi drar oppover fredag kveld, og overnatter på hytte første natten. Neste dag går vi et par kilometer på ski, og bruker resten av dagen på å grave snøhuler. På søndagen raser vi hulene og drar ned igjen til hytta.

Nytt i år er at også dere under 13 år kan bli med. For dere er det et eget opplegg hvor dere bor på hytta hele helgen, og har skiturer, hoppkonkurranse, hulegraving, og mye annen moro i nærheten av hytta.

Turen er 20. - 22. mars, så meld deg på til din leder i dag! 

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.