Nyheter fra juli 2007

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

God tur til Jamboree-deltakerne fra 1. KolbotnInger, 20. juli

God tur til Jamboree-deltakerne fra 1. Kolbotn

God tur til Kristin, Gjertrud, Tone og Hanne som drar allerede i kveld. De er alle medlemmer av troppen Storm som samler sine speidere på Bøler skole i Oslo. I morgen tidelig bringer flyet dem til England. De skal først på en rundtur rundt i England, hvor de får oppleve mye spennende. Så er det en runde med Home Hospetality før de setter kursen mot leiren hvor deltakere fra alle verdensdeler og land deltar. Spennende - ja hvis dere ønsker å sjekke ut hvordan de har det så gå inn på Storms dagbok. Etter endt leir drar de videre til to dager i London. Morten skal også delta på leiren, men som stabsdeltaker. Spennende å samarbeide med en stab som er satt sammen fra hele verden. Vi ønsker dere alle en riktig god tur - og vi kommer til å følge med på dagboken dere.

Kommentarer (1)

Tapt og funnetJan Willem, 10. juli

Tapt og funnetFunnet en mobiltelefon eller mangler en genser eller noen sokker...

Kommentarer (6)

Takk for en flott leir!!Inger, 7. juli

Takk for en flott leir!!

Hei vil bare sende en hilsen til alle speidere som var med på leiren - den ble super takket være dere. Alltid hjelpsomme, blide og greie. Vi som ledere fikk mange tilbakemeldinger fra folk underveis på at dere var hyggelige, omtenksomme og en veldig grei gjeng.

Vi var på mange fine steder og håper vi kan ha en liten mimrekveld til høsten. En spesiell takk til Håkon, Eivind og Morten som hjalp oss underveis - uten dere ville vi ikke fått det til. Takk til Ronny som stilte med båt og fikk oss ut på fisketur slik at det ble fiskesuppe.

God sommer til alle - speiderhilsen fra Inger

Kommentarer (1)

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.