Nyheter fra mars 2007

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Hauk på radio mandag 26. marsJan Willem, 24. mars

Hauk på radio mandag 26. marsMandag 26. mars kl. 20:00 går Hauk på luften i RadoØB. Det er Hauk - denne gangen med Vegard i spissen - som er første patrulje ut fra 1. Kolbotn på speiderprogrammet på Radio ØB. Meget sporty! Klikk les mer for å komme til radioen (kan også høres i Folloregionen på FM 99,00).
[Programmet kan nå lastes ned her.]

Kommentarer (1)

1. Kolbotn på radio??Jan Willem, 19. mars

1. Kolbotn på radio??

Follo krets har fått sitt eget radioprogram. Alle patruljene (og flokken) har mulighet til å delta i å lage et 15 minutters radioprogram som går på mandager i RadioØB. Ta kontakt med en av lederne for å avtale når dere vil lage radioprogram.

Legg til kommentar

Vinterturen...Jan Willem, 14. mars

Vinterturen...

... går av stabelen som planlagt. Vi har forskjøvet start- og sluttidspunktene noe. Av naturlige årsaker gjennomfører vi turen denne gangen uten ski - altså på bena. Ellers blir opplegget som tidligere.
Peffer / Asser: Husk påmelding og matlagingskonkurransen.

Legg til kommentar

Peffkurs 2 13. til 15. aprilJan Willem, 13. mars

Peffkurs 2 13. til 15. aprilMeld dere på peffkurs 2 nå. Kjempebra kurs for dere som har tatt peffkurs 1. (Kan være mulighet for dere som går på ungdomsskolen / assistenter som ennå ikke har tatt peffkurs 1). Send påmelding på epost til Jan Willem (Se Kontakt)

Legg til kommentar

Påmelding til leirInger, 6. mars

Påmelding til leir

Skal du være med på leir - da må du betale 250 kroner til kasserer innen 20. mars. Klikk 'Les mer' for å se hvordan du betaler.

Det blir sol - det blir bading - det blir gøy!!

Kommentarer (2)

Nytt Roverne-møteMorten, 3. mars

Nytt Roverne-møteNeste møte med Roverne er rett rundt hjørnet. Denne gangen skal vi besøke Langhus roverlag, og vi møter derfor på Langhus speiderhus. Dato for møtet er mandag 12. mars, og vi begynner 19.00. Håper så mange som mulig blir med! Bare si ifra til Morten, så ordner vi sikkert transport også.

Legg til kommentar

Ny kretslederMorten, 3. mars

På dagens kretsting ble det valgt nytt kretsstyre. Ny kretsleder ble Vidar Falck-Muus, og Terje Myhr overtok som visekretsleder. Inn i styret kom Andreas Myrer, Øyvind Bjørndal og Nina Myklebust, i tillegg til de to som satt der fra før.

Kommentarer (2)

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.