Nyheter fra februar 2007

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Røyskatt vantInger, 28. februar

Røyskatt vant

På troppens kveldmanøver - hvor vi alle jaktet på dronningens krone - klarte Røyskatt å stikke av med seieren. Det var helt klart etter at de hadde funnet flere informanter i skogen - løst gåter og skaffet seg perler nok til å handle kart og vinne førstepremien. Gaupe klarte også å skaffe to poser med perler og Elg en pose, men disse kom litt for sent i mål. Hauk og Ulv slet litt med å organisere seg og neste gang er det lurt og søke litt taktisk - men premie ble det på alle patruljer - selv om noen måtte bytte til seg en oppvask til sommeren.

Takk for flott møte

Legg til kommentar

Vi trenger hjelp av alle speiderene i troppenInger, 26. februar

På 1700-tallet forsvant en dronningkrone - som siden har vært søkt etter mange ganger uten hell. Men vi har fått melding om at den kan befinne seg i området rundt Fløysbonn. Onsdag 28. februar ber vi alle speidere møte på parkeringsplassen ved Fløysbonn gård - klokken 18.15. Vær godt kledd og ha med en lommelykt pr. patrulje. Vi regner med å være ferdig til 20.00

Legg til kommentar

Sykkel - kultur leir 2007Bodil, 18. februar

Sykkel - kultur leir 2007

Da er det bestemt.
Vi reiser på sykkel - kultur leir i sommer i Vestfold. Dette blir kjempespennende. Inger er leirsjef og har satt i gang et flott arbeid for at dette skal bli en kjempefin troppsleir!

Legg til kommentar

RovemøteHilde, 12. februar

Husk rovermøtet på onsdag. Mer info står på teminlista.

Legg til kommentar

Vinterspeidingskurset er endretMorten, 8. februar

Vinterspeidingskurset er endret

Kurset skal ikke være på fjellet allikevel, men i skogen. Du kan velge mellom tre temaer; gapahuk, ski og ferdsel på is. Kurset består av en forkveld med teori og en helg i skogen. Deltakerne må være over 14 år, men både speidere og rovere kan være med. Påmeldingsfristen er utsatt en uke, så det er fortsatt mulig å bli med.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.