Nyheter fra januar 2007

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Da ble det snø ...Jan Willem, 22. januar

Da ble det snø ...... og troppen har vinterleker den 24. januar. Sjekk oppmøtested og utstyr (kan endre seg frem til tirsdag kveld)

Legg til kommentar

Servering på Stallerud i februarJan Willem, 15. januar

Servering på Stallerud i februarOgså i år har 1. Kolbotn to søndager med servering på Stallerud. Dette innebærer noe innsats fra noen foreldre. Det er viktig at hver patrulje stiller med 1-2 voksne. Det er en søndag (11. feb) for Gaupe og Røyskatt og en søndag (4. feb) for Elg, Ulv og Hauk.

Legg til kommentar

Bli med til snøen!Morten, 10. januar

Bli med til snøen!Vi har endelig fått bestemt hvor Camp Alpin skal bli, og det blir Geilo i år også. Der er det masse snø, så alt ligger til rette for en bra tur. Så alle vandrere og rovere, meld dere på!

Kommentarer (2)

Si din mening om speiderens profilMorten, 9. januar

Si din mening om speiderens profilSom noen sikkert fikk med seg, ble det i høst vedtatt og senere trukket tilbake et nytt forbundsmerke. Nå er mer av profilen presentert, og en høringsrunde satt igang for å bestemme hva som skal bli det nye forbundsmerket. Alle grupper er invitert til å si sin mening, og vi vil sende et felles svar etter gruppetinget. Så hvis du har noen meninger om saken, legg til en kommentar på denne nyheten eller send Jan Willem en mail.

Kommentarer (2)

Vinterturen er flyttet en ukeJan Willem, 8. januar

Vinterturen må flyttes en uke og går altså fra 17. til 18. mars.

Legg til kommentar

Bli med på UFMorten, 7. januar

Bli med på UFUngdomsforum er en tur for de mellom 13 og 16 år, og denne gangen er temaet detektiver. Sammen med alle de andre skal dere finne frem forstørrelsesglasset og etterforske en forbrytelse. Hva har skjedd, og hvem har gjort det? Det finner dere ut på UF! Meld dere på gjennom troppsleder.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.