Nyheter fra september 2006

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Kjempegode resulater i årets orienteringJan Willem, 29. september

Kjempegode resulater i årets orienteringTo av lagene fra 1. Kolbotn klarte fullt hus. Utover dette klarte mange å ta en god del poster. Maks. antall poster var 20: 10 stk á 5 poeng og 10 stk. á 10 poeng. Makstiden var 1 tid. Hele resultatlisten ligger her...

Legg til kommentar

Rovertur til DovreMorten, 27. september

Rovertur til DovreKretsens høsttur er flyttet noen uker fram, og blir nå helgen 13. - 15. oktober. Vi skal til Dovre, for blant annet å bestige Snøhetta. Tror dette blir en bra tur, så anbefaler å melde dere på hvis helgen er ledig.

Legg til kommentar

Eventyrstien - overnattingstur for aspiranterHanne, 18. september

Det blir overnattingstur for aspirantene i forbindelse med eventyrstien. Nærmere informasjon om opplegget finner du på terminlista!

Legg til kommentar

EventyrstienMorten, 18. september

Roverne må huske eventyrstien på fredag. Aspirantene skal ha posten på toppen, så det er mest ved kanoene vi trenger folk. Vi skal også ha et par stykker som parkeringsvakt, som passer på at ingen kjører helt ned til vannet. Folk bør være der i 17-tiden, siden stien starter kl 18:00.

Legg til kommentar

Aspirantmøte 13. septemberHanne, 12. september

Det blir aspirantmøte på Doggebu onsdag 13. september  kl 1815 (samtidig med foreldremøtet). Vi møtes oppe på Doggebu. Vi skal blant annet drive med orientering, så ta med kompass og skrivesaker (i tillegg til det er det alltid lurt å ha en lommelykt, et sitteunderlag og eventuelt litt å drikke i sekken).

Legg til kommentar

O-løp for troppenJan Willem, 10. september

Det blir også i år SKOM-orientering

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.