Nyheter fra august 2006

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Terminlisten for aspirantene i troppenJan Willem, 30. august

De første møtene for aspirantene i troppen er 6. sept og 13. sept (som på terminlisten). På alle dager det står patruljemøte eller patruljens dag, er det eget møte for aspirantpatruljen(e). Aspirantene deltar på alle troppsmøter og -turer. Aspirantene skal ha en egen tur i september (i forbindelse med eventyrfestivalen).
OBS: Foreldremøte for aspirantenes foreldre på Doggebu 13. sept kl. 18:15!

Legg til kommentar

Dugnad på Doggebu lørdag 2. septJan Willem, 27. august

Dugnad på Doggebu lørdag 2. septRovere og Speidere (gjerne med foreldre) møt opp på Doggebu kl. 10:00 til dugnad. Det er en del som må gjøres i og rundt hytta vår: * Beise hytta * Snekre igjen innbruddsstedet * Vedsjau * Rydde rundt hytta Møt opp med klær og gjerne noen spann og koster til beising og/eller verktøy til noe snekring. Arbeidshansker er lurt. Anne Birgit er hovedkontakt for aktiviteten.

Legg til kommentar

RovermøteMorten, 25. august

Onsdag 30. august blir det rovermøte. Møtet skal være hos Inger kl 20.00, og holder på til det er ferdig. Vi skal se på hva vi kunne tenke oss å gjøre i roverlaget fremover, og prøve å lage en terminliste. Det er derfor fint om dere kan tenke litt på evt. aktiviteter og ting vi kan gjøre på møter, og hvilke helger dere har ledig til tur. Vet det er kort varsel med en uke, men håper dere alle kommer.

Legg til kommentar

Felles oppstart for gruppa 23.8Jan Willem, 20. august

Felles oppstart for gruppa 23.8Vi starter dette semesteret med et felles møte på Doggebu. Oppmøte på Fløisbonn kl 18:00. Husk speiderdrakt.

Legg til kommentar

Ingen respons på innmelding?Anne Birgit, 17. august

Vi kan ha mistet noen påmeldinger til flokken, og ber derfor om at de som ikke har fått noen tilbakemelding på mail, tar kontakt med Grete Gundersen eller Anne Birgit Reisegg (se nedenfor).

Legg til kommentar

Nye flokk-medlemmer?Anne Birgit, 17. august

Nye flokk-medlemmer?Vi ønsker nye speidere hjertelig velkommen til småspeiderflokken i 1. Kolbotn speidergruppe. Vi har plass til noen få nye aspiranter i høst! Speidere i flokken tas opp fra 3. og 4. klassene fra Vassbonn, Kolbotn og Tårnåsen barneskoler. Informasjon om flokken, finnes under "Om gruppa". Ta kontakt med Grete Gundersen (66 80 80 71) eller Anne Birgit Reisegg.

Legg til kommentar

En trist nyhetAnne Birgit, 12. august

En trist nyhet

Vi ønsker å orientere dere om en veldig trist melding vi har fått. Vår flokkleder Christian døde 7. august, brått og uventet.

Han bisettes fra Langhus kirke ønsdag 16. august kl. 13.00. Hva dere ønsker å gjøre er opp til hver familie, og ved eventuell deltakelse i bisettelsen må foreldre / foresatte delta sammen med speidere. Ved deltakelse er det ønskelig å stille i speiderdrakt. Vi tror ikke at deltakelse i minnestund er aktuelt for speiderne.

På første møte i høst, 23. august, vi ha en enkel minnemarkering. Nærmere informasjon om dette senere.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.