Nyheter fra juni 2006

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Peffkurs 2 helgen 15. til 17. septemberJan Willem, 28. juni

Peffkurs 2  helgen 15. til 17. september

Meld dere på peffkurs 2 nå. Kjempebra kurs for dere som har tatt peffkurs 1. (Kan være mulighet for dere som går på ungdomsskolen og som ennå ikke har tatt peffkurs 1). Send påmelding på epost til Jan Willem (Se Kontakt)

Legg til kommentar

Landsleir om to årMorten, 15. juni

Speiderstyret har vedtatt at neste landsleir skal være i 2008, altså tre år etter den forrige, i stedet for fire slik det alltid har hvert.

Legg til kommentar

Kandersteg - ViktigJan Willem, 12. juni

Kandersteg - Viktig

Mat: Når vi reiser på søndag,  kommer det til å ta en del tid før vi tar noen felles matpause. Flyreisen er todelt med ca. en time på Kastrup hvor vi først og fremst må komme oss til neste fly. Vi lander i Genève 19:15 og kommer neppe til å ta noen matpause før ca. 20:00. Ta derfor med en solid porsjon mat i dagstursekken, slik at dere har noe å spise underveis. Ta gjerne med noe drikke også. Alternativet er å kjøpe mat på flyet…

Nysgjerrig på værmeldingen for Kandersteg - Sjekk her...

Infobrev #4 er sendt ut. Send beskjed til Jan Willem dersom du ikke har fått dette brevet. Informasjonen på terminlisten vil bli vedlikeholdt frem til avreise. Sjekk denne nå...

Legg til kommentar

Ustabilt?Morten, 11. juni

Ustabilt?

Det er mulig nettsidene er litt ustabile for tiden. Serveren de ligger på står hjemme hos meg (Morten), og nettlinja vår sliter hardt innimellom. Men vi har omsider bestilt plass på et ordentlig webhotel, og jeg skal flytte sidene over dit når jeg får tid, hvertfall i i løpet av sommeren.

Legg til kommentar

SommeravslutningMorten, 5. juni

Sommeravslutning

På onsdag 7. juni er det sommeravslutning på Doggebu.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.