Nyheter fra mars 2006

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Stifinnerne klarte braseneJan Willem, 29. mars

Tross yr, regn, masse våt snø og null grader - stifinnerne fikset oppgaven: Få i stand et bål kun med hjelp av fyrstikker. Dessverre måtte vi gå i det vi hadde fått det til å varme, men her er bålet slik det så ut en time senere (uten at noen hadde rørt det på en time). Kjempebra.
Hva vi lærte: Forberedelser er halve jobben, never brenner (om enn litt motvillig) selv når det er vått, flammer trenger luft...

Legg til kommentar

KlatringMorten, 20. mars

KlatringDet blir klatring på onsdag (29. mars). Har fått svar fra en del, men hva med dere siste?

Legg til kommentar

Gensere til KanderstegInger, 15. mars

Gensere til KanderstegHei, alle kanderstegfarere. Hvis dere skal ha gensere så vær så snill å send en mail til Inger og si hvilken størrelse du vil ha. Du kan velge mellom S, M, L og XL.

Legg til kommentar

Peffkurs 2Jan Willem, 8. mars

Peffkurs 2Kretsens kurs for peffer og asser. Et kurs vi anbefaler for alle som er Peff, Ass eller går på ungdomsskolen (og som ikke har tatt det før). Meld dere på til med epost til Jan Willem innen mandag 13.3. Gruppen betaler deltakeravgift. Sted denne gangen: I nærheten av Ski.

Legg til kommentar

Alt klart for vinterturJan Willem, 5. mars

Alt klart for vinterturÅrets vintertur går av stabelen helgen 11. og 12.3. Dette er IKKE en spesielt strabasiøs eller barsk eller kald tur. Vi opplever vinteren på en positiv måte og skal erfare hvordan det er å være ute vel et døgn om vinteren. Oppdatert 9.3: Vi vil løpende vurdere temperaturforholdene. Dersom temperaturen blir for lav der vi overnatter (i teltene) vil vi avbryte overnattingen. Det er derfor viktig at vi får beskjed på forhånd dersom det ikke er noen hjemme på kveld/natt hos speiderne. Transport vil vi organisere etter behov. En beslutning vil bli tatt senest kl. 21:00 på kvelden. Nytt 10.3:Hver enkelt må ha med seg drikkevann - vi tar ikke med dette felles. Husk også brødmat til alle andre måltider enn middag lørdag, helst ferdig smurt matpakke. Eventuelt kan dere ta med rett i koppen e.l.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.