Nyheter fra januar 2006

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Volleyballcup 4. februarHanne, 31. januar

Volleyballcup 4. februarJeg har fått tilbakemelding om 10 speidere som ønsker å delta på volleyballcupen førstkommende lørdag (4. februar kl 0830-1600). Det er Carl Magnus, Olav, Bård, Hanne, Marte, Kristine, Ingebjørg, Erik, Sigurd og Julie. Jeg har meldt på et lag, men hvis det dukker opp flere deltakere lørdag morgen går det an å etteranmelde et ekstra lag før start. Hanne Merli er lagleder for speiderlaget. Ingen av de faste troppslederne vil delta på arrangementet, men rover-jentene stiller et eget lag, og har lovet å holde et øye med speiderlaget. Hyggelig hvis også noen foreldre stikker innom i løpet av dagen. For nærmere informasjon om arrangementet:

Legg til kommentar

Påmelding til kretsarrangementerMorten, 31. januar

Påmelding til kretsarrangementerDet har tidligere vært litt varierende hvordan man har meldt seg på kretsarrangementer. Noen ganger via ledere, noen ganger enkeltvis. Fra nå av har kretsen bestemt seg for at alle påmeldinger skal gå via enhetsleder (dvs. flokkleder/troppsleder/lagleder).

Legg til kommentar

Nye førstehjelps-rutinerMorten, 31. januar

Nye førstehjelps-rutinerVed hjertestans skal man heretter starte med 30 kompresjoner og følge på med to innblåsninger. Det gir mer effektiv livredning.

Legg til kommentar

Klatringen flyttesMorten, 30. januar

Klatringen flyttesDet er så mange som ikke kan nå på onsdag, så vi flytter klatremøtet for roverne en uke, til 8. februar.

Legg til kommentar

Forhåndskontingent til Kandersteg innen 1. februarJan Willem, 26. januar

Forhåndskontingent til Kandersteg innen 1. februarDet er på tide med forhåndskontingent til Kandersteg. Som vi har varslet må alle deltakerne til årets Kandersteg-tur betale en forhåndskontingent på kr. 200 før 1. februar. Dette betales inn til gruppas konto og merkes Kandersteg <ditt navn>. 0530 03 73498 1. Kolbotn speidergruppe v/Unni Berentsen Solbråtanv. 30A 1410 Kolbotn I tillegg må vi vite noe om ønsket reisemåte. Send derfor en epost til Jan Willem med beskjed om du ønsker å reise med fly eller tog (og evt. om du bare skal reise en vei).

Legg til kommentar

Påmelding Vinterkurs i kretsenJan Willem, 25. januar

Påmelding Vinterkurs i kretsenFlott kurs for rovere og speidere over 14 år som vi anbefaler. Kurset er en forkveld som er obligatorisk (1. mars, der dette må prioriteres foran troppsmøte) pluss en helg 17. til 19. mars på Haugastøl. Vil du lære deg å klare deg i fjellet og samtidig få en friluftsopplevelse av de sjeldne? Vinterspeidingskurset er trolig kretsens beste og mest spennende kurs. Pris 250,- inkl reise fra Ski (gruppa dekker resten). Meld deg på snarest (innen 29. jan) til Jan.

Legg til kommentar

Påmelding Camp AlpinJan Willem, 25. januar

Fin alpintur for vandrere og rovere som liker å kjøre nedoverski og brett. Turen må betales av den enkelte (700,-). Bekreftet påmeldt fra troppen: Kristin, Tone, Kristoffer, Espen og Ingebjørg

Legg til kommentar

Troppsmøte på skiJan Willem, 24. januar

Troppsmøte på ski

OBS: Sted er endret...

Legg til kommentar

RovermøteMorten, 15. januar

Rovermøte på speiderhuset onsdag 18. jan kl. 19.00.

Legg til kommentar

Peffkurs 1 - 20. til 22. januarJan Willem, 9. januar

Carl Magnus og Bård er bekreftet påmeldt.

Legg til kommentar

Terminlisten for troppen er for det meste klarJan Willem, 9. januar

De onsdager (utenom ferier) det ikke står noe, har patruljene patruljemøte (gjelder ikke 24.5). Siste patruljemøte er patruljens dag 14.6

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.