Nyheter fra september 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Manglende epost-adresserMorten, 30. september

Manglende epost-adresserFor øyeblikket er det et par speidere vi ikke har noen epost-adresse på. Om dere ikke har en er det selvsagt greit, men noen mangler fordi de er nye eller foreldrene har byttet jobb-adresse etc. Så hvis de på listen under kan sende oss en oppdatert adresse, hadde det vært fint. Fra troppen: Terje, Marte og Kristine, Kimberley, Eivind Fra flokken: Ingvild, Kristoffer

Legg til kommentar

Foreldrelaget og JOTAMorten, 30. september

Foreldrelaget og JOTA

Foreldrelaget trenger en forelder til, og de har også en del viktig informasjon angående JOTAen. Vi ber alle foreldrene lese dette så familiedagen blir så bra som den pleier!

Kan også nevne at JOTA vil bli arrangert på Doggebu i år.

Legg til kommentar

NedetidMorten, 26. september

NedetidNettsidene har vært delvis utilgjengelig de siste dagene, pga tekniske problemer med serveren. Tror alt skal være i orden igjen nå.

Legg til kommentar

Troppsmøte 21. septemberHanne, 19. september

Troppsmøtet denne uken er et møte med orienteringsløp arrangert av o-gruppa og i samarbeid med Oppegård og Myrvoll speidergrupper. OBS - Møtet starter ca kl 1730 og varer til ca 1930 (det blir tidlig mørkt nå) Hvis noen ikke har anledning til å møte før kl 1800, ring Hanne på 97699151 eller 66804646 og avtal nærmere møtested/tid) O-løpet skal være i Nøstvedtmarka. Fremmøte ved steinbrua under motorveien, like ved Dalens gartneri og hagesenter. Hvis du kjører eller sykler følger du Skiveien forbi Greverud og Oppegård, svinger ned mot Dalens gartneri og tar første vei til venstre, ned i dumpa. Det er merket vei det siste stykket. Vi håper alle kan komme - dette er en fin sjanse til å få praktisk orienteringstrening. Aspirantene følger annet opplegg.

Legg til kommentar

Troppsmøte 14. septInger, 13. september

Møt opp på Doggebu klokken 18.15. Alle patruljer tar med øks/sag hvis dere har, og alle i patruljen tar med kniv. Vel møtt!! (OBS! Møtet slutter klokken 20.00)

Legg til kommentar

Peffkurs IIInger, 13. september

Peffkurs IIKurset er 23.-25. september. Erik, Hanne, Kristin og Tone er meldt på. Vi håper alle får komme med på dette kurset.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.