Nyheter fra august 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

KretskonkInger, 29. august

KretskonkUlv, Elg og Hauk stiller på kretskonkurransen, hos jentene ser det veldig tynt ut, men regner med at dere stiller på et lag - Gaukorn.

Legg til kommentar

Første møte for troppenInger, 23. august

Første møte for troppen er 31. august. Dette møtet blir et patruljemøte hvor dere skal forberede dere til kretskonkurransen. Aspirantene møter på parkeringsplassen ved Fløysbonn gård klokken 18.00 - hvor vi går til Doggebu. Her skal vi ha et opplegg for aspirantene, mens vi samtidig har et foreldremøte for de nye foreldrene. Dette er viktig å bli litt kjent - hvordan troppen drives. Møtet slutter 19.30.

Legg til kommentar

MinileirInger, 23. august

Disse er påmeldt minileren fra troppen: Kristin, Ingebjørg, Gjertrud, Tone og Erik

Legg til kommentar

RovermøteMorten, 19. august

Rovermøte på onsdag! Speiderhuset kl. 19:30. Ta med gode forslag til hva vi kan gjøre i høst!

Legg til kommentar

Er du klar for STORE:fri?Inger, 19. august

2 - 4.september er det minileir for speidere som er 13 eller eldre. Hvem skal være med? Meld dere på til meg innen mandag 22. august, så skal jeg melde dere på. Jeg er usikker på hvem som skal være med som ledere, men oftest tar noen av de eldste ansvar på slike turer.

Legg til kommentar

Betaling for leirbilderHanne, 19. august

De som har fått/har bestilt leirbilder bes om å betale inn kr 95,- pr bilde til gruppas kontonummer 0530 03 73498 (1. Kolbotn gruppe NSF v/ U. Berentsen, Solbråtanveien 30 A, 1410 Kolbotn) så snart som mulig. Husk å merke innbetalingen med barnets navn. De som ikke var tilstede på bussen hjem, vil få bildene ved første anledning, evt kan de hentes hos Hanne. Denne betalingsoppfordringen gjelder følgende personer: Ingebjørg, Tone, Kamilla, Kristine, Marte, Hanne, Bjørnar, Lina, Rikke, Synne, Stina, Siri, Olav, Tuva, Ragnhild, Eirik, Carl Magnus, Eivind, Sigurd Salvesen, Bård, Marian, Erik.

Legg til kommentar

KretskonkInger, 16. august

Hei, nå starter snart høsten for fullt, og et av årets første arrangementer er kretskonkurransen. Den er i helgen 11.-12. september. Jeg ber alle patruljeførere ringe meg og melde på sin patrulje. Hilsen Inger

Legg til kommentar

Kandersteg - blir du med?Inger, 16. august

Vi må melde oss på til Kandersteg, så Morten sender ut en registrering av de som skal være med. Skynd dere og meld dere på. Regner med at leiren blir ca. 1. juli - vi reiser vel noen dager før.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.