Nyheter fra juli 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Hvordan var leiren?Morten, 31. juli

Hvordan var leiren?Var det nok doer? Fikk du god mat? Var Kristian Valen morsom nok? Arrangørene av leiren vil gjerne vite hva du synes om forskjellige ting på leiren, og har laget en deltagerundersøkelse. Resultatet av den vil bli brukt når neste leir skal planlegges, så jo flere som svarer, jo bedre.

Legg til kommentar

LeirbilderMorten, 30. juli

LeirbilderFår vel begynne med å legge ut bilder fra leiren også, men da må dere faktisk hjelpe til. Siden jeg hadde ca to minutter fritid på denne leiren, så har jeg minimalt med bilder av oss. Derfor må dere som hadde med kamera være så snill og sende meg en mail og si i fra, så jeg etter hvert kan få tak i bildene.

Legg til kommentar

NedetidMorten, 30. juli

NedetidServeren som nettsidene ligger på fant visst ut at den også ville ha ferie, så med en gang jeg var nede på hytta, så tok den kvelden. Lite jeg kunne gjøre med det når jeg var 30 mil unna... Men nå er alt oppe igjen! :)

Legg til kommentar

Retur fra fri:05Jan Willem, 9. juli

Retur fra fri:05Troppen kommer tilbake i dag, lørdag 9. juli Sted: Parkeringen nedenfor Kolbotn skole (i Ormerudveien) Tid: ca. kl. 10:14 [Sist oppdatert 9.7.05 09:57] Avreise Ingelsrud 08:30 +1:48 (110 km) Passert Bjørkelangen 09:17 +1:08 (69 km) Passert Bomringen 09:55

Legg til kommentar

Noen bilderMorten, 4. juli

Her er noen få bilder av leiren. Skal prøve å komme med noen bilder av oss når jeg får tid...

Legg til kommentar

Besøke landsleiren?Jan Willem, 4. juli

Besøke landsleiren?Her en lenke til et kart over området. 1. Kolbotn holder til rett nord for 'K26' - inn mot skogen. Det kan være litt vanskelig å finne. Tipii'n til 1. Ski står rett ved siden av oss.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.