Nyheter fra juni 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

FriiiMorten, 30. juni

Arbeidet med å forberede Ingelsrud til besøk av 8000 speidere er i full gang. Her kan dere få sniktitte litt, og se hvordan det ser ut her oppe.

Legg til kommentar

Leirradioen fri:FMMorten, 29. juni

Leirradioen fri:FMLeirradioen fri:FM har startet sendingene! Gå til http://streaming.scout.no:8000 for å høre. Dersom det ikke virker, prøv å legg inn en ny mediaavspiller, feks WinAmp.

Legg til kommentar

Overskudd fra 17. maiAnne Birgit, 27. juni

Pr. dags dato er overskuddet fra salgsboden 17. mai på kr. 12.880. Mulig å øke dette ytterligere, siden det fortsatt gjenstår 2,5 pakker med "friskis"...

Legg til kommentar

Siste nytt om leirenInger, 20. juni

Siste nytt om leirenDet er sendt ut mail til alle speiderne med viktig informasjon om fri:05. Hvis det kommer noe ekstra informasjon i siste liten, så blir det lagt ut på denne siden, så ta en titt innom før du reiser. Infobrevet og helsekortet kan du også hente her. Vi gleder oss til en leir sammen med dere.

Legg til kommentar

LeirbålskapperAnne Birgit, 15. juni

Takk for super innsats med klipping av stoff til 20 leirbålskapper - det ble klippet også til dere som ikke var der! De fremmøtte gjorde en stor jobb! De ferdigklippede kappene befinner seg hos Inger. Pris pr. kappe blir kr. 325 for de som har fått med tilbehør, de som må kjøpe dette selv, betaler kr. 300. Pengene betales til kontonr. 0530.03.73498 (v/Unni Berentsen, Solbråtanv. 30A, 1410 Kolbotn)

Legg til kommentar

Klipping av leirbålskapper 15. juniInger, 12. juni

Beklager den dårlige beskjeden sist onsdag. Men vi hadde ikke fått tak i stoff. Vi håper at stoffet er på plass denne onsdagen - og de av dere som har mulighet kan få klippet da. Vi deler speiderhuset med flere så vi skal klippe på det lille troppsrommet - starter klokken 18.00 og klipper til 20.00. Så alle behøver ikke starte likt. Blir det noe nytt ang. stoffet så skal dere få beskjed på hjemmesiden innen klokken 15.00 på onsdagen.

Legg til kommentar

LeirkassepakkingInger, 12. juni

LeirkassepakkingOnsdag 15. juni skal førerpatruljen og roverne pakke leirkasser og legge frem telt osv. Alle patruljene og roverne må ha med sitt patruljeutstyr til speiderhuset denne dagen. Vi skal også hugge raier, så ta med utetøy. Lurer dere på noe, så ring Inger.

Legg til kommentar

Bra innsats av flokken!Morten, 5. juni

Bra innsats av flokken!I dag var det småspeidernes dag på Nesodden. De ti fra 1. Kolbotn som var med gjorde en super innsats, og endte opp på 2. plass! Gratulerer så mye!

Legg til kommentar

Resultat fra speideraksjonenInger, 3. juni

Resultat fra speideraksjonenHei til alle flotte speidere og småspeidere som gikk på for speideraksjonen. Vi fikk samlet inn 12.238,50 kroner! Det var et flott resultat fra 1. Kolbotn. Gildene på Kolbotn bidro med litt litt over 1000 kroner som de samlet inn på St. Georgsdagen.

Legg til kommentar

Jippi!Morten, 2. juni

Jippi!I dag er det bare en måned igjen til fri:05! Sjekk ut nettsidene, det er lagt ut masse ny info om alt det kule som skal skje :-)

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.