Nyheter fra mai 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Leirmøte for foreldreInger, 30. mai

Leirmøte for foreldreVi inviterer til leirmøte på speiderhuset den 8. juni klokken 18.30. Regner med at møtet varer ca. 1 time. Etter møtte blir det klippekveld for de som har meldt at de ønsker å lage leirbålskappe. Ta med en riktig god saks.

Legg til kommentar

GruppeavslutningInger, 30. mai

Småspeiderne møter klokken 18.00 på Fløysbonn gård. Troppen og roverne møter klokken 18.15 på Doggebu. Det blir tradisjonell overgang, rundløype og is. Møtet slutter til vanlig tid.

Legg til kommentar

Kjøøøøøøp iiiiis!! Mmmmmmm! Gooood is!Morten, 18. mai

Kjøøøøøøp iiiiis!!  Mmmmmmm! Gooood is!Etter 17. mai-boden vår sitter vi igjen med et overskudd av is. For at det ikke skal tære på overskuddet, oppfordrer vi derfor alle til å kjøpe en kortong! Hentes og betales kontant hos Anne Birgit (Solkollen 7, Kolbotn). Kroneis jordbær - 225 kr per kartong med 16 is - To kartonger igjen! Friskis - 245 kr per kartong med 24 is - Ni kartonger igjen! Kom igjen nå, dere skal sikkert ha litt is til sommeren allikevel! Dere sparer litt penger, og reisekassa vår slipper et tap på flere tusen! Vinn-vinn situasjon! Isen er god! Og kald! Og det er godt med kald is når det er varmt! Og nå blir det snart sommer, og da blir det varmt! Så da må du ha litt is! Løp og kjøp! Nammenam! God is...

Legg til kommentar

RovermøteMorten, 18. mai

Rovermøte 18. mai på speiderhuset kl 19-21.

Legg til kommentar

Klatremøte for 8. - 10. klassingeneInger, 18. mai

Møtet 18. mai starter klokken 18.00. Det er de samme veggene vi klatret i på SKOM-turen. For å komme dit kjører man gamle Mossevei, og tar av til venstre mot Hvitebjørn gård rett før avkjørselen til båthavna/Ingjerstand. Møt ved broa du øyeblikkelig kommer til. Møtet slutter 20.30.

Legg til kommentar

Møte for 5. - 7. klasseInger, 17. mai

Den 18. mai blir det eget møte for dere som går på barneskolen. Møt opp på Speiderhuset klokken 18.15. Vi kommer til å være en del ute så ta med yttertøy. Møtet avsluttes til vanlig tid. Ta med kniv.

Legg til kommentar

Neste dugnadAnne Birgit, 17. mai

Vi har fått tilbud om nok en ryddedugnad i Skrenten - vi ble anbefalt av det borettslaget vi jobbet for sist! Dette er jobber som monner godt økonomisk, og vi syns det er dumt å si nei takk til dette! Derfor: Dugnad onsdag 25. mai kl. 18. Møt opp ved garasjeanlegget nedenfor Skrenten 1. Denne dugnaden blir for foreldre til Kandersteg-farere, samt rovere! (De øvrige speiderne må få ha et patruljemøte denne dagen!) Vil svært gjerne ha tilbakemelding på hvem som kommer, slik at vi vet at vi er mange nok til å utføre jobben!

Legg til kommentar

Klatremøte for 5.-7. klasseInger, 10. mai

De som går på barneskolen skal 11. mai ha klatremøte ved Hvitebjørn.

Legg til kommentar

Er du ufattelig morsom?Morten, 9. mai

Er du ufattelig morsom?Vet du hva leirens kuleste jobb er? Underholder på festival! Kulturetaten søker etter folk som vil holde konserter, lære bort sanger, leker og leirbålsrop og annet under festivalen. Glad i å synge, eller spille? Ufattelig morsom? Sitter du og ruger på leirbålssanger og rop? Eller liker du bare å klovne rundt? Da bør du melde deg som underholder! De skal være synlige i to dager på leiren, og ønsker seg små show, konserter og andre kulturelle innslag i løpet av torsdagen og fredagen, over hele leirområdet. Vi trenger også folk som kan få opp stemningen, som har lyst til å hjelpe til og være med å leke i to dager. De er ute etter mennesker som er vil vise seg frem for andre. Det er i grunnen ikke noen jobb, bare moro.

Legg til kommentar

Dugnad 2 - 17. maiAnne Birgit, 3. mai

17. mai skal vi ha salgsbod på Sofiemyr stadion. Dette er også en flott anledning til å tjene penger til Kandersteg, og dessuten veldig hyggelig! Vi hadde et møte om dette, og fikk da mange deltakere til kakebakst og vakter. Liste er sendt ut på email. Dersom noen av de aktuelle vaktene ikke kan, ber vi pent om at dere skaffer noen andre! Send i så fall en mail om hvem som kommer! Alle som kommer med kaker (samt alle mulige andre!!!) må stille med kaffe på kanner (helst to kanner!). De som har mikrobølgeovn, bes poppe en stor porsjon popcorn og fordele det i poser, og levere det sammen med kaffe/kaker! Alt må leveres på Sofiemyr stadion ved 9-tiden, like etter at 17. mai-frokosten er avsluttet på Kolbotn skole! Vi trenger BÅDE barn og voksne på vakt i boden, så de speiderne som er satt opp, må ha mulighet til å ha med seg assistanse!

Legg til kommentar

Dugnad 1 - Nordre SkrentenAnne Birgit, 3. mai

Onsdag 11. mai skal vi ha ryddeaksjon for et borettslag i Nordre Skrenten. Dette er en dugnad vi tjener penger på, som vil gå til reisekassa for neste års leir i Sveits. De som skal delta i denne omgangen er speidere på ungdomsskolen og rovere + foreldre! Fremmøte ved Statoil-stasjonen på Kolbotn kl. 18.00. Regner med å holde på til kl. 21.00! Dette blir i stedet for vanlig speidermøte for denne aldersgruppen denne onsdagen!

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.