Nyheter fra april 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

KanoturInger, 28. april

KanoturJa nå er alt klappet og klart for kanotur - solen skinner og knoppene skyter. I år skal vi padle på Mjermen og Setten, to flotte padlevann i nærheten av Bjørkelangen. Les mer informasjon og meld dere på. Vi trenger også foreldre som kan kjøre!

Legg til kommentar

LeirsangenMorten, 26. april

LeirsangenLeirsangen for fri:05 er klar, og du kan laste ned både sangen og teksten på leirens nettsider. Du finner også en karaokeversjon som du kan synge til når du øver!

Legg til kommentar

Debattforum for kretsenMorten, 25. april

Debattforum for kretsenKretsnett forsøker seg på å lage et debattforum for kretsen, så om du har noe du vil ha sagt får du nå muligheten. Man må registrere seg før man kan skrive innlegg.

Legg til kommentar

Troppsmøte 27. aprilHanne, 25. april

OBS - Endring av terminlista Troppens årlige "Rusken"-aksjon avholdes førstkommende troppsmøte, onsdag 27. april. Alle speiderne møter ved Kantor mat kl 1815. Det er fint hvis noen foreldre også kan delta i aksjonen, eventuelt bare hjelpe til med å kjøre patruljene fram og tilbake til plukkestedene.

Legg til kommentar

SKOM-turInger, 20. april

Det er SKOM-tur til helgen. Vi møtes klokken 10.30 på parkeringsplassen ved Bestemorstranda, og går samlet opp til St.Georgsgudstjeneste. Etter denne samlingen begynner vi med aktiviteter. Turen avsluttes søndag klokken 14.00 (eller 16.00 for de som vil klatre lenger).

Legg til kommentar

Troppsmøte 13. aprilHanne, 10. april

Tema for møtet er primitiv mat. Møt på Doggebu kl 1815, avsluttes ca kl 2015 (merk tidspunktet). Ta med: -to vedkubber + fyrstikker -tallerken og bestikk -skjærefjøl og kniv -to plastboller pr patrulje

Legg til kommentar

Dugnad på DoggebuMorten, 4. april

Dugnad på DoggebuRoverne møter kl 11 på søndag for å hogge ved og vaske Doggebu. Dere må ha med litt utstyr, osv, og det er sendt ut mail. Send en mail til Morten og si om du kommer, så vi ser at alle har fått beskjeden.

Legg til kommentar

SpeideraksjonenInger, 3. april

Onsdag 20. april blir det speideraksjon både for tropp og småspeider. Roverne hjelper til med litt ekstra denne dagen. Alle møter opp på speiderhuset klokken 18.00, og kvelden avsluttes klokken 20.00. Hvis det er noen voksne som kan stille opp og være med å gå ville vi sette pris på dette. Speideraskjonen erstatter den tidligere småspeiderakjsonen, og går inn under samfunnsengasjement i programmet vårt. Årets aksjon kalles "hjem igjen", og Norges speiderforbund samarbeider med Flyktninghjelpen, den største internasjonale humanitære organisasjonen i Nord-Uganda. Vil du vite mer kan du lese i Speideren side 6 til 19.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.