Nyheter fra mars 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Rovermøte 30. marsInger, 16. mars

Det innkalles til rovermøte på speiderhuset klokken 18.00 - 20.00. På programmet står: - Leir til sommeren - hva kan roverlaget bidra med? - Valg av lagleder/lagassistent (dette skal egentlig velges hvert år) - er det noen som har lyst? - Hvordan organisere roverlaget når det er så mange medlemmer med?

Legg til kommentar

Førerpatruljemøtet 16. marsInger, 13. mars

Førerpatruljemøtet 16. marsPga. ledersamtale blir dette møtet i stedet et planleggingsmøte for peff og ass. Peffen har ansvaret for å ringe og avtale hvor dere skal møte. Ellers vil jeg ønske alle en riktig god påske!

Legg til kommentar

LandsleirInger, 9. mars

LandsleirHusk å meld dere på landsleiren!! Fristen går snart ut...

Legg til kommentar

Camp Alpin RoverMorten, 7. mars

Helgen 1. - 3. april er det Camp Alpin for rovere. Det er visst ikke Hafjell allikevel, men Geilo. Påmeldingsfristen er dessuten utsatt til 29. mars.

Legg til kommentar

Troppsmøtet 9. marsInger, 6. mars

Dette møtet er todelt. Alle 5. og 6. klassinger møter på speiderhuset til vanlig tid. Tema for møtet er påkledning og pakking til vintertur. Alle 7., 8., 9. og 10. klassinger møter på Gamle Realskolen (Kapellveien 7) klokken 18.00. Møtet varer ca. 1 time denne gangen.

Legg til kommentar

Vintertur 12. til 13. marsJan Willem, 6. mars

Vintertur 12. til 13. marsVinterturen nærmer seg. Til alle patruljer: Forbered dere til middag tilberedt på bål. Patruljene skal lage en felles middag på bål. Vi premierer: - Beste oppfinnsomhet / originalitet - Beste smak

Legg til kommentar

Kretsens beste nettside!Morten, 5. mars

Kretsens beste nettside!

"Med en ryddig, oppdatert nettside har 1. Kolbotn tatt skrittet til topps i denne kåringen og er med det Årets nettside i Follo for 2004. 1. Kolbotn behersker alle elemtenter rundt nettsideproduksjon med sine flotte design, ryddige organisering, gode oppdatering og blikk for detaljer." Skriver Follo Kretsnett om nettsiden vår, så jeg syns jeg må få lov til å skryte litt. :-)

Legg til kommentar

De to første er påmeldt landsleiren!Inger, 2. mars

Hilde og Erik er de to første som har meldt seg på landleir - kommer dere andre etter??

Legg til kommentar

Husk gruppeting i dagMorten, 2. mars

Onsdag 2. mars på speiderhuset klokka 20:15, for alle rovere og ledere.

Legg til kommentar

Påmelding til landsleirInger, 1. mars

Påmelding til landsleirDet er sendt ut info om påmelding til leiren til alle på mail. Det samme dokumentet ligger også her [doc|pdf]. Påmeldingene må sendes til Inger innen 12. mars! Det blir en superkul leir, så du burde absolutt melde deg på!

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.