Nyheter fra november 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Førerpatruljemøte 30. novemberHanne, 24. november

Førerpatruljemøte 30. novemberVi innkaller til førerpatruljemøte neste onsdag kl 18:15 på speiderhuset. Vi skal blant annet snakke om innplassering av aspirantene i patruljer. Det blir litt å bite i (ikke middag). Møtet varer til ca 19:30. Det blir altså ikke patruljemøte denne dagen. Det er fint om alle peffene sender ut ringerrunde om at det ikke blir møte. Husk også å melde inn hvilke merker hvert enkelt patruljemedlem har tatt, og som dere vil at jeg skal skaffe til opptakelsesmøtet. Send en e-post til Hanne om dette så snart som mulig.

Legg til kommentar

Avlysning av fonduturHanne, 24. november

Avlysning av fonduturSom vi sa fra om på troppsmøtet i går, blir det ikke noe av fondue-turen (førerpatruljetur) denne helgen. Turen utsettes til rett etter nyttår, og da forhåpentlig med en ny ledergruppe på plass. For å få på plass nye patruljer osv, innkalles det i stedet til et førerpatruljemøte (se over).

Legg til kommentar

Adventsgudstjeneste på søndagInger, 22. november

Adventsgudstjeneste på søndagI år er det Øståsen kirke som er vert for årets adventgudstjeneste, søndag 27. november. Møt opp i Øståsen kirke klokken 10.45 - i speiderskjorte. Dette pleier å være en flott stund for store og små, og etter gudstjenesten blir det servering av kaker og kaffe (5,- pr. stykke).

Legg til kommentar

NattmanøverInger, 21. november

NattmanøverAlt kan selges for penger, også medisiner mot fugleinfluensa. Regjeringen har forsket lenge og vel, og endelig funnet en medisin som kan hjelpe mot fugleinfluensa. Men selvfølgelig når nye regjeringer kommer inn, så skjer noen ting og de har mistet den på veien... Så speidere, møt opp ons. 23. nov klokken 18.00 ved OK-industrier - følg veien forbi brannstasjonen og bli med svingen. I enden av bygningen. Vi må hjelpe til og dette kan ta litt tid, så vi håper å være ferdige rundt 20.15. Ta med lommelykt, tape, kompass og pølser til å grille for vi kan bli sultne på veien.

Legg til kommentar

Sherrox etterlyses!Anne Birgit, 11. november

Sherrox etterlyses!Marius Ødegaard, Holtev. 44a, savner sine nye sherrox etter flokkmøtet på onsdag. Erstatningen ble et par lette "kippe-påsko" - i brun/grå/grønn farge. Han skal på tur i kveld, og er SVÆRT interessert i å få dem igjen! 66800755, 92345303

Legg til kommentar

BæbubæbuInger, 8. november

BæbubæbuAspirantmøtet 9. november skal være på brannstasjonen. Møt opp på speiderhuset klokken 17.30 (merk tiden). Vi er avhengig at noen foreldre kan kjøre denne gangen og neste gang. Se eget skriv.

Legg til kommentar

FlokkturMorten, 6. november

Flokken skal ha overnattingstur neste helg (11.-12. nov), med blant annet opptakelse av de nyeste speiderne. Foreldre er velkomne til denne delen på fredag kveld.

Legg til kommentar

Dagens aspirantmøteInger, 2. november

I dag (2. nov) skal vi være ute - så ta på tøy til dette. Vi møtes ved speiderhuset klokken 18:15 og kommer tilbake dit klokken 19:45. Ta med pølser hvis du vil grille noe.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.