Nyheter fra oktober 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Mer om KanderstegAnne Birgit, 30. oktober

Se gjerne mer info om byen Kandersteg på nettsidene deres.

Legg til kommentar

Kandersteg!Anne Birgit, 28. oktober

Kandersteg!ENDELIG! Vi har fått bekreftet opphold på det internasjonale speidersenteret i Kandersteg i Sveits fra lørdag 1. til lørdag 8.juli 2006! Vi har fått mange påmeldte, men savner nok noen - og vil gjerne ha tilbakemeldinger snarest mulig, da vi må bekrefte antall og betale depositum i andre del av november. Vi satster på at dugnadsaktiviteter vil bringe inn nok midler til at egenandelen blir på ca. 2000 kr. Derfor: vi er SVÆRT opptatt av å få flere dugnadsoppdrag - vis kreativitet!!!

Legg til kommentar

Troppsmøte onsdag 26. oktInger, 23. oktober

Møt opp utenfor brannstasjonen klokken 18:15. Ta på klær til å være ute. Møtet avsluttes klokken 19:45. Aspirantene skal også være med på dette.

Legg til kommentar

Ut på turMorten, 22. oktober

Ut på turRoverfolk, dere skal være med på høsttur i Drøbak-land. Det er tre uker til, så dere har masser av tid til å gjøre lekser og lese til prøver , så dere får fri den helgen. Ingen dårlige unnskyldninger! :-]

Legg til kommentar

JOTAMorten, 11. oktober

Info om JOTA er sendt ut og ligger også her. Peffene må sende tilbake til Morten hva de velger til middag og hva de trenger av utstyr!! Middagen bør dere bestemme på patruljemøtet.

Legg til kommentar

Vil du være bøssebærer?Inger, 11. oktober

Vil du være bøssebærer?Jeg fikk telefon fra kommunen i dag som ønsket at jeg skulle oppfordre speidere, rovere og foreldre til å melde seg som bøssebærer til årets TV-aksjon 23. oktober. Har dere lyst så meld dere på til servicekontoret i kommunen på tlf. 66 81 90 00.

Legg til kommentar

FamiliedagMorten, 9. oktober

På JOTA-søndagen inviterer som vanlig foreldrelaget til familiedag. Det blir natursti, lotteri og grilling for alle sammen.

Legg til kommentar

2007 World Scout JamboreeMorten, 7. oktober

2007 World Scout JamboreeOm to år er det verdensjamboree i England, der 40.000 speidere skal være med å markere at speidingen er 100 år. De som er mellom 14 og 18 år den sommeren kan få være med i Norges delegasjon. Har du lyst? Som en start, har NSF laget et faktaark der du kan få vite litt mer. Jamboreen har også (engelske) nettsider. (Linken er nå fikset!)

Legg til kommentar

JOTIMorten, 6. oktober

JOTIDet blir JOTI på samme måte som i fjor, for rovere og de som går på ungdomsskolen. Starter ca kl 19 på fredagen. Roverne møter hos Morten i Ospelia 5 på Sofiemyr. Vanderne møter hos Jan Willem i Th. Hansensv. 22. Det blir noe mat, og vi drar rett til Doggebu etterpå. Ta med så du kan sove ute.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.