Nyheter fra januar 2005

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Servering på StallerudMorten, 31. januar

Det er lagt ut en instruks til dere som skal ha servering på stallerud. Velg Nyttig -> Diverse i venstre-menyen, så ligger den under beskrivelser.

Legg til kommentar

Volleyballcup 5. februarInger, 29. januar

Volleyballcup 5. februarJeg må melde på lag til volleyballcupen - hvem har lyst til å være med? Gi beskjed til patruljeføreren din om du kommer. Hvis du ikke vil være med å spille, så trenger vi heiagjeng også!

Legg til kommentar

Landsleiren - hvem skal være med?Inger, 23. januar

Landsleiren - hvem skal være med?

Arrangørene ønsker at man melder inn hvor mange som har lyst til å være med på leiren. Send en mail til Inger om du planlegger å delta. Dette er ikke bindene - endelig påmelding kommer i februar.

Legg til kommentar

Hvem ønsker å sy lerbålskapper?Inger, 23. januar

Det er kommet flere ønsker om å sy leirbålskapper. Vi har tenkt å innvitere til et klippetreff på speiderhuset, hvor man kan få klippet ferdig en kappe. Men vi ønsker å få vite hvor mange som ønsker dette. Send en mail til Inger slik at vi får kjøpt inn nok stoff.

Legg til kommentar

Gruppekontigent!Anne Birgit, 13. januar

Gruppekontigent!For første gang forsøker vi å organisere innbetaling av gruppekontingent uten å sende ut giroblanketter, dels for å lette kassererjobben, dels for å spare litt porto! Gruppekontingenten går til drift av egen gruppe, og utgifter til det daglige. Disse reduseres ikke om man er søsken, og derfor er det ikke søskenmoderasjon på gruppekontingenten, i motsetning til på forbundskontingenten. Årets kontingentsatser:     1 barn: kr. 280,-       2 barn: kr. 560,-       3 barn: kr. 840,- De småspeiderne som begynte i høst, skal i tillegg betale kr. 130 for skjerf, knute og merker, altså betaler de kr. 410,- Vi ber om at disse beløpene betales så snart som mulig inn på konto: 0530 03 73498 - 1. Kolbotn gruppe NSF v/ U. Berentsen, Solbråtanveien 30 A, 1410 Kolbotn. Dersom beløpet ikke blir betalt inn i løpet av de nærmeste ukene, må vi sende ut purring på giro!

Legg til kommentar

TerminlisterMorten, 9. januar

Terminlista for troppen er nå lagt ut, men som vanlig vil den bli endret og oppdatert fortløpende, så vi anbefaler dere å sjekke den her regelmessig, i stedet for å skrive den ut og henge opp på veggen. Lista for flokken er nå lagt ut, men Christian bemerker at også denne vil kunne endre seg litt. Roverlista er også ute.

Legg til kommentar

Takk for innsats i bøsseaksjonen!Anne Birgit, 8. januar

God oppslutning om Røde Kors- bøsseaksjonen fredag ettermiddag - vi stilte med i overkant av 30 speidere fordelt rundt på roder på Kolbotn. Takk for innsatsen!

Legg til kommentar

Ny adresse!Morten, 7. januar

Ny adresse!Vi har nå fått oss et eget domene! Den nye adressen er 1kolbotn.org. Vi har altså ikke leid et webhotell, det er kun en ny adresse som peker til de samme sidene (så fortsatt litt tregt). Men det nye domenet er jo kortere, så det er enklere å huske, og dere slipper popup-en som var på en av de gamle adressene. http://1kolbotn.no-ip.com kan dere dermed bare glemme. Bruk 1kolbotn.org! :-)

Legg til kommentar

RovermøteMorten, 6. januar

Vi tar et rovermøte neste uke, onsdag 12. januar. Stedet blir overaskende nok speiderhuset, og vi starter kl 20:00. Vi skal legge opp terminliste osv, så fint om alle kommer.

Legg til kommentar

Foreldremøte i flokk og troppMorten, 6. januar

Det blir et foreldremøte for troppen på speiderhuset onsdag 19. januar kl 20:30-22:00. Flokken har foreldremøte på speiderhuset 26. januar fra kl 19:00-20:00.

Legg til kommentar

Bøsseaksjon i regi av Røde KorsAnne Birgit, 4. januar

Bøsseaksjon i regi av Røde KorsVi er alle berørt av flomkatastrofen i Sør-Øst Asia, og mange ønsker å hjelpe! Speiderforbundet oppfordrer oss til å delta i aksjoner, og vi har vært i kontakt med Oppegård Røde Kors. De skal ha en innsamlingsaksjon med bøssebæring, fredag 7. januar kl. 16.00, med fremmøte i Holteveien 2. Mange skoler og organisasjoner fra Oppegård skal delta i innsamlingsaksjonen, og vi har sagt at vi som speidergruppe også ønsker å være med! Vi oppfordrer dere derfor på det aller sterkeste til å melde dere til innsats! De yngste speiderne (til og med 5.klasse) bør ha med seg en voksenperson, så vi oppfordrer også foreldre til å stille opp sammen med speiderne - gjerne også foreldre til eldre speidere! Roverne utfordres også til aksjon! Meld dere på til: Anne Birgit Reisegg (e-mail: reisegg@online.no) snarest mulig, så bringer vi antallet videre til Røde Kors. Jeg kommer ikke til å sende svar-mail til alle påmeldte, så dere må stille til angitt tid når dere har meldt dere!

Legg til kommentar

Førerpatruljemøte fredag/lørdag 7. - 8. januarInger, 2. januar

Førerpatruljemøte fredag/lørdag 7. - 8. januarDenne innkallelsen gjelder Kristin, Tone, Hanne, Synne, Kristoffer, Espen, Paul, Victor, Gjertrud, Ingebjørg, Erik og Viktor. Møt opp foran G-Sport klokken 18:30 - vi trenger foreldre til å kjøre og hente (ring Inger). Ta med skrivesaker og overnattingsutstyr. Som mat kan dere ta med brus/vann og 2 pålegg til frokost. Vi avslutter lørdag klokken 14.00 og barna kan hentes på Stallerud. Tema for møtet er bli kjent og planlegging av terminlisten. Siden vi først skal delta på innsamlingsaksjonen, blir det avreise etter denne. Dere kan ta med sekker klokken fire så legger vi dem inn i bilen til Inger.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.