Nyheter fra september 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

BilderMorten, 27. september

BilderBeklager at det har tatt tid å få ut bilder fra og med leiren, men har vært opptatt med andre ting, og bildene tar litt tid å organisere. Jobber nå på spreng med Kretsnytt, så regner med jeg får fiksa bildene i neste uke. Men siden Tomas maste så fryktelig har jeg bare lasta opp alle fra jubileet og kretskonken her, men det er altså ikke organisert for fem øre.

Legg til kommentar

Gratulerer til GaupeInger, 14. september

Gratulerer til GaupeVi i troppen ønsker å få gratulere patrulje Gaupe med 7. plassen på kretskonkurransen. Flott jobbet jenter!!!

Legg til kommentar

Troppsmøte 15. septInger, 14. september

Oppmøte er på Doggebu klokken 18.15 - de som ønsker det går fra Fløysbonn gård klokken 18.00. Møtet avsluttes på Doggebu klokken 20.00. Tips: Vi skal surre litt på dette møtet, og for å klare faste surringer så kan det hjelpe å ha med hansker.

Legg til kommentar

Foreldremøte for troppen 21. septInger, 14. september

Vi ønsker å invitere alle foreldre til barn i troppen / aspirantforeldre og roverforeldre. Møtet holdes på speiderhuset 21. sept, og starter kl. 20:30. Vi vil gå igjennom terminlisten, planene for dette året, situasjonen i troppen, tur til Kandersteg, osv. Kan jenteforeldre ta med kaffe/te, så tar gutteforeldrene med noe å bite i. Vi gleder oss til å se dere.

Legg til kommentar

KretskonkMorten, 5. september

Info om kretskonken lagt ut.

Legg til kommentar

1. Kolbotn har fått nye helter??Inger, 1. september

1. Kolbotn har fått nye helter??På årets SKOM-mesterskap klarte de to skarpsindige løperne fra Hauk og klatre nesten til topps på resultatlisten. Det så lenge veldig spennende ut, og troppen ventet i åndeløs spenning. Var de glemt i sammendraget? Men nei, de kom på 2 plass etter "proffene" fra Myrvoll! Og jeg hadde en samtale med en av vinnerne etter løpet - og det var ikke mye han hadde å si enn "Tenk - en 2. plass! Det er itte tel å tru..." Vi fra troppsledelsen må bare bukke i støvet og gratulere. Navnene på de to løperne må vi holde hemmelig, da de ikke ønsker å svare på alle fan-brev. Dere kan imidlertid sende deres hilsner i det nyopprettede forumet for dette.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.