Nyheter fra juli 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Bilder fra leirenMorten, 12. juli

Bilder fra leiren

Det er sikkert mange som vil se og vise fram bilder fra leiren, så jeg har nå lagt ut 100 av de jeg og Stein tok. De er imidlertid bare grovsortert, og seriene er ikke flettet sammen. Jeg skal gjøre det ordentlig når jeg kommer hjem fra hytta om en 3 ukers tid, for innen da har også Åsmund fått fremkalt sine bilder.

Hvis noen av dere andre som hadde med digitalkamera også vil ha med bildene deres, så bare kom opp til meg (Morten) med dem på en CD. Er det kun et par blinkskudd, så kan dere maile meg dem (kanskje forminsk litt).

Jeg kan også brenne CDer med bilder dersom noen ønsker det - send en mail.

Ellers, takk for en flott leir, og fortsatt god sommer!

Legg til kommentar

Takk for flott leirInger, 11. juli

Hei til alle leirdeltagere! Jeg vil takke for en super leir med dere! Har skrevet en liten avhandling - slik at dere ser hva som har sjedd i løpet av uken.

God sommer til alle sammen!

Legg til kommentar

Er dere klare for avsparkInger, 2. juli

Nå er det meste ferdigpakket og klart. Vi setter kursen nedover klokken 17.30 og vi gleder oss veldig. Bussene går sakte men sikkert nedover - og vi skal være på kaia klokken 07.30 i morgen tidelig. Da skal alle være utvilte og i godt humør. (Var det noen som har tenkt å ha med pute på bussen? - sikkert en god ide.) Dere må også ha med mat og drikke - første måltid dere får servert er middag lørdag - så husk en - to - tre gode matpakker. (Dette kan bli vanskelig for roverne - uten stolene sine.) Jeg skal avgårde nå for å få tak i noen video som vi kan se på + at jeg regner med at "Koret" vil varte opp med flerstemt sang på bussen. Så nå er det bare 6 1/2 time til vi møtes - ha en fin dag! Hilsen Stein, Ellef og Inger

Legg til kommentar

Telt-tørking og patruljekasseneInger, 2. juli

Telt-tørking og patruljekasseneVi søker fortsatt familier som kan tørke telt. Vi mangler 2 familier, men disse har allerede meldt seg: Familie Salvesen Familie Solbakken Familie Svae Familie Holmboe Familie Jordbakke (så - nå var dere på plass også :-) -jw En rovergjeng - til det store telt (hvem var det??) Patruljekassene må også gåes igjenom - hver peff får ansvaret for å finne en i patruljen som kan ha kassen hos seg i sommer, lokket må åpnes, patruljen må så få vasket og levert kassen på speiderhuset i august.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.