Nyheter fra juni 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

BUSSTIDEN ER FORANDRETInger, 30. juni

Vi må møte opp klokken 17.30, ikke 18.30 som det ble gitt beskjed om tidligere. Beklager! Hvis dere vet om noen som ikke er på nett så gi beskjed.

Legg til kommentar

Vi søker pålastere til fredag 2. juliInger, 28. juni

Etter at bussen har kjørt avgårde med unger og ledere trenger vi hjelp til å laste utstyret på lastebilen. Kan du tenke deg å hjelpe til med dette ta kontakt med meg på merli@start.no eller ring 419 04 653.

Legg til kommentar

Utstyr leveres torsdag 1. juliInger, 28. juni

Det utstyret dere ikke skal ha med på haiken må leveres på speiderhuset torsdag 1. juli mellom 18.00 og 19.00.

Legg til kommentar

Allergier på leirenInger, 24. juni

Hei, nå må jeg melde fra til haiken om det er noen som har matallergier. Jeg har ennå ikke fått beskjed om noen. Men er det noen som ikke har levert helsekortet og har noen av dere allergi må dere gi beskjed til Inger så fort som mulig. Dette fordi dere skal alle få mat som dere tåler - men vanskelig å gi dere dette hvis man ikke vet!!

Legg til kommentar

Dobbeltside i ØBMorten, 22. juni

De av dere som har ØB, sjekk side 2 og 3 i OppegårdLiv bilaget tirsdag 22. juni, stor artikkel om kanoturen der, skrevet av Håkon. :-)

Legg til kommentar

Sjørøverdag på leirenInger, 21. juni

Sjørøverdag på leirenOnsdagen blir den store sjørøverdagen. Dagen starter med patruljeoppgaver, hvor patruljene skal lage noe. Etter lunsj blir det marked - har dere noen gode ideer på hva som kan gjøres ta med dette på leiren. Jeg hadde tenkt av vi kan forsøke å lage klypepistoler... og selge disse, men å kaste svamper på Stein og Ellef ville også være en god aktivitet eller hva sier dere gutter......... Tenk alene eller sammen i patruljene.

Legg til kommentar

Telt tørkere søkes!Inger, 21. juni

Vi kommer hjem fra leir kvelden 10. juli. Jeg drar på ferie på søndag morgen og håper at noen foreldre melder seg til å ta imot kasser og tørke telt..... Ring meg 66800435 eller kontakt meg på merli@start.no.

Legg til kommentar

Leiren nærmer seg, og her kommer litt informasjonInger, 20. juni

Leiren nærmer seg, og her kommer litt informasjon

Nå vi er snart klare for å dra av gårde. Vi drar fredag 2. juli klokken 18.30 fra Kolbotn skoles busslomme, vi gleder oss veldig og ser frem til å møte speidere fra vennskapskommunene våre i Danmark, Sverige og Finland. Speiderne starter med haik på Åland og dette blir en spennende og anderledes haik.

Lederne som skal være med på leiren er Inger, Stein og Ellef i tillegg har vi fått med Sissel Bunæs som egentlig er 1. Ski speider. Vi drar en stor tropp nedover og hvis vi teller med stort og smått blir vi 52 speidere.

Legg til kommentar

1. Kolbotn vant !!!Jan Willem, 6. juni

1. Kolbotn vant !!!1. Kolbotns 1. flokk vant konkurransen på småspeidernes i dag den 6.juni. Flokken gjorde en kjempeinnsats under konkurransen på småspeiderdagen på Ås i dag, og vant i konkurranse med totalt 16 flokker!!
G R A T U L E R E R
De som deltok var: Sivert, Johan, Even, Kamilla og Alexander K. De utgjorde et flott team, som klarte seg bra både "faglig" og ikke minst på samarbeid og god opptreden!! Det var en fin dag til tross for en del venting før og etter selve konkurransen. Ventingen er nok likevel glemt når vi nå stolt kan vise frem vandretrofeet, "Folloøksa", som vi skal ha i et år! Flokken stilte med et familielag som kom på 2.plass av i alt 10 familielag! Kjempebra! GRATULERER TIL ALLE SOM DELTOK!! Akela 2. flokken kom på 13 plass (Red.anm.)

Legg til kommentar

Pakking av leirkasser onsdag 16. JuniInger, 3. juni

Vi må pakke leirkasser - det skjer på Speiderhuset klokken kl 18.00 Alle peffer, asser og rovere møter opp, og husk å ta med det patruljeutstyret du har hjemme. Vi tar en liten leirprat før dere tar sommerferie. Hvis du ikke kan komme må du gi beskjed.

Legg til kommentar

KanoturbilderMorten, 1. juni

Beklager at det har tatt litt tid, men nå er bildene fra kanoturen ute. Håkon har også skrevet en liten rapport. Følg også med i OppegårdLiv bilaget til ØB... :-)

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.