Nyheter fra mai 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Gruppeavsluttning og foreldremøte 2. juniInger, 28. mai

Onsdag 2. juni så er det gruppeavsluttning, Vi møtes på Doggebu klokken 18.15 - småspeiderne går fra Fløysbonn Gård klokken 18.00 På programmet står: - sporløype - overgang flokk / tropp - boller og saft Møtet avsluttes klokken 20.00 Vi arrangerer samtidig et foreldremøte på Doggebu, mens speiderne er rundt i sporløypa. Møt opp på Doggebu klokken 18.40 - Programmet under møtet vil være Vennskapsleiren. Speiderhilsen fra Inger

Legg til kommentar

Minileiren - 11.-13. juni i MossInger, 26. mai

Er det noen flere som skal være med?? Det kjøres eget leder og roverprogram!! Og leiren er for speidere mellom 13 - 16 år.

Legg til kommentar

Påmelding til leirenInger, 17. mai

Hei - nå er tiden kommet for endelig påmelding til leiren. Dere må melde dere på skriftlig, med dette skjemaet. Betalingen på 2000 kroner skal være innbetalt innen 30. mai.

Vi skal ha et foreldremøte så fort som mulig - kommer tilbake med dato senere. Skriv opp alle spørsmål så skal vi svare så godt det lar seg gjøre.

Påmeldingen skal sendes til Inger Merli på merli@start.no. Pengene skal betales inn på gruppas konto.

Legg til kommentar

Kanoturen 2004Jan Willem, 17. mai

VANN har vi tatt direkte fra Haukfjorden. Hvis noen har ømfintlig mave anbefaler vi koking av vannet eller at du tar med medbragt. Følgende må gi tilbakemelding: Joakim og Sigurd Solbakken. Pernille har nå gitt beskjed ;-) Det mangler ikke lenger transportkapasitet til søndag for kanoturen! I tillegg til : Stein Jøtul Simensen (7) - med kanohenger, Hanne Nymoen (3), Morten Ødegaard (4+henger) , Ragnhild Neset (4) , Bård Birkenes (4), Jan Willem Kopperud (9) - med kanohenger Har følgende meldt seg til kjøring slik at vi 45 returplasser.: Synne Lien 4 Tormod Jordbakke 4 Anna Fijalkowski 4 Mer info om turen (Pakking utstyr reise etc) finner du her:

Legg til kommentar

17. MaiInger, 11. mai

Vi møtes som vanlig på Kolbotn skole klokken 07.40 - hvor vi går samlet ned til sentrumsbygget og har flaggheis. Roverleder Håkon skal holde årets tale. Etterpå går vi samlet opp til Kolbotn skole hvor foreldrelaget inviterer til frokost. De som skal bære flagg i flaggborgen i barnetoget møter kl. 11:00 ved Stabburet i Kolbotn Sentrum. HUSK antrekk til flaggheising og flaggborg er Speiderskjorte og -skjerf. Alle må kunne flaggsangen. Teksten finner du her: Flaggsangen

Legg til kommentar

Troppsmøte 12. maiInger, 11. mai

Hei, nå er det snart kanomøte.
Møt opp ved bryggen i Solbråtanveien v/ Kolbotn vannet klokken 18.00. Ta med redningsvest og godt humør. Møtet avsluttes klokken 20.00.

Legg til kommentar

Nesten kretsens beste web!Morten, 2. mai

Nesten kretsens beste web!

Follo Kretsnett har de siste årene hatt en konkuranse om å bli kretsens beste gruppeweb. Våre sider er en av nykommerne, men vi fikk alikevel en god annenplass!

Kretsnett skriver: 1. Kolbotn taper på målstreken i år for 1. Langhus. 1. Kolbotn har kommet på nett det siste året med en nettside som kombinerer god design og enkel navigasjon med mange gode løsninger. Det kan bli spennende å se om de vil klare å ta skrittet helt til topps til neste år.

Så da håper jeg at dere alle kan være med på å fylle sidene med innhold, som er det vi tapte på! Skriv om patruljen, slik gaupe har gjort, skriv turrapporter, send inn bilder, osv. Flere muligheter for å bidra kommer etterhvert! :-)

Legg til kommentar

MiljødagMorten, 2. mai

På onsdag er det miljødag, i regi av foreldrelaget. Oppmøte er ved den gamle matbutikken på Kantor til vanlig tid. Alle patruljene må ha noen til å kjøre.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.