Nyheter fra februar 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Ledermøte 18. februarInger, 17. februar

Ledermøte i morgen for ledere i flokk og tropp - møt opp klokken 20.00 på speiderhuset.

Legg til kommentar

Vennskapsleir på VässaröInger, 16. februar

Vennskapsleir på VässaröAvreise: Fredag 02. Juli ( sent på kvelden) Hjemkomst: Lørdag 10. Juli ( sen ettermiddag / kveld ) Hei nå nærmer tiden seg for påmelding til sommerens store begivenhet som i år er Vennskapsleir og som foregår i Stocholms skjærgård. Vi skal være på en øy som heter Vässarö, og er et leirsted drevet av det Svenske Scoutforbundet. Vi vil få mulighet til å velge i et mangfold av aktiviteter. Leiren arrangeres i samarbeid med speiderledere fra vennskapskommunene i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Leirkostnader: Ca. 2100 kroner (bussturen er da inkludert) Påmeldingsfrist er 28. februar og forhåndskontigenten er satt til 200 kroner, dette innbetales til Unni Berentsen på gruppas konto. (Husk å merke betalingen med navn og hva det gjelder.) Bruk 0530 03 73498 - 1. Kolbotn gruppe NSF.

Legg til kommentar

Ja !! - DE REDDET 1. KOLBOTNS ÆREInger, 16. februar

Jeg vil takke alle dere som var med å spille slik at dere endte med å vinne Jumbo finalen !! Super flott. Spesielt morro at dere hadde det gøy underveis.. Jeg er kjempe stolt av dere - og målet neste år må være å stille med heia gjeng. Så jenter og gutter - start med å lage dusker og øv på noen enkle trinn. Den patruljen som lager best heia rop blir rikelig belønnet. Inger

Legg til kommentar

VinterturMorten, 9. februar

Vintertur

For øyeblikket (13.2 16:30) melder NMI om -4 til +4 på lørdag og inntil +6 på søndag. Allikevel kan temperaturen om kvelden / natten falle ned mot -10 grader. Det kan derfor være lurt å ta med en regnbukse hvis snøen blir våt.

Legg til kommentar

VolleyballcupInger, 5. februar

VolleyballcupHei dere som skal redde 1. Kolbotns heder og ære på lørdag... Informasjon om hvor og når finnes på kretsens side. Lykke til!

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.