Nyheter fra november 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

MerkerInger, 23. november

Alle patruljeførere: Ta kontakt med Hanne Nymoen (66804646) ang. hvilke merker dere trenger innen søndag 28. nov.

Legg til kommentar

Adventsgudstjeneste søndag 28. novemberInger, 23. november

Adventsgudstjeneste søndag 28. novemberI god tradisjon feirer speiderne 1. søndag i advent med adventsgudstjeneste. Alle foreldre, besteforeldre, tanter og onkler er også hjertelig velkommen. Og kirken er i år Greverud Møt opp klokken 10.45 - og ha på speiderskjorte. (De som har oppgaver under gudstjenesten møter klokken 10.00.) Dette er en koselig måte å starte adventstiden på - vi gleder oss til å se deg.

Legg til kommentar

Aspirantmøte på onsdagInger, 23. november

Møt opp på Speiderhuset klokken 18.00, vi skal være ute og ake.

Legg til kommentar

SpeiderløftetInger, 19. november

SpeiderløftetAspirantene som skal opptas i patruljer må kunne speiderløftet: Jeg lover etter beste evne å tjene gud, hjelpe andre og leve etter speiderloven.

Legg til kommentar

Grøtfesten utsattInger, 19. november

Grøtfesten utsattVi må dessverre utsette grøtfesten til 8. desember, men da blir det GRØTFEST!! Møt opp klokken 18.00 på Doggebu (alle aspiranter møter nede ved veien). Vi vil ha opptagelse av aspiranter og nye patruljeførere, grøtspising og lysbilder. Ta med dyp tallerken, kopp og skje. Det blir da møte i de nye patruljene onsdag 15. desember.

Legg til kommentar

Vi trenger foreldre!Anne Birgit, 14. november

Vi trenger foreldre!Foreldrelaget er en nyttig ressurs som har ansvaret for et par arrangementer, noe dere kan lese mer om her. Det består vanligvis av rundt seks personer, men for øyeblikket har vi bare med oss Ingolf Jystad (barn i tropp og roverlag) og Sverre Holte (barn i flokk og tropp). Vi trenger altså flere repesentanter - både fra flokk og tropp, og håper på rask respons!

Legg til kommentar

Spøkelsesjakt på Akershus festningInger, 11. november

Spøkelsesjakt på Akershus festningMøtet onsdag 17. nov: Møt opp på Kolbotn stasjon klokken 17.55. Vi tar toget inn til Oslo, og går sammen opp til festningen. Her vil vi få en omvisning som vi kan glede oss til. Vi regner med å rekke toget tilbake som går 20.30 fra Oslo, men kan bli et tog senere. Dette møtet er for rovere og opptatte speidere i troppen. (Aspirantene har fri denne dagen.) Hvis du ikke kan komme så gi beskjed til Inger.

Legg til kommentar

Aspirantene har fri onsdag 17. novInger, 11. november

Legg til kommentar

Foundue-turInger, 8. november

Foundue-turInfo om fonduetur lagt ut. Dette gjelder Paul, Espen, Kristoffer, Victor (Ulv), Erik, Victor (Hauk), Hanne, Kristine, Marte, Synne, Kristin, Tone, Anna, Kinga, Pernille, Gjertrud, Ingebjørg og alle roverne...

Legg til kommentar

Aspirantene skal på brannstasjonenInger, 8. november

Aspirantene skal på brannstasjonenOnsdag 10. november har Stein ordnet det slik at aspirantene skal på tur til enten brannstasjonen på Sagene, eller hovedbrannstasjonen i Oslo. Vi skal være der klokken 18.00, så vi trenger foreldre til å kjøre fra Kolbotn 17.30 og tilbake. Gi besjed til Inger om du kan være med på møtet, og om du kan kjøre og hvor mange du har plass til.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.