Nyheter fra oktober 2004

Forrige måned - Oversikten - Neste måned

Bademøte for aspiranteneInger, 31. oktober

3. november skal aspirantene ha bademøte på Frambu. Vi drar samlet fra speiderhuset kl. 17.00. Merk tiden!

Legg til kommentar

Nytt design!Morten, 27. oktober

Nytt design!Som dere sikkert ser har jeg endret litt på designet. Noen småting igjen å fikse, men alt i alt skulle det vel være bra. Kommentarer?

Legg til kommentar

Neste aspirantmøteInger, 19. oktober

Neste aspirantmøte er 27. oktober. Dette er et troppsmøte, og dere møter sammen med resten av troppen.

Legg til kommentar

Disse har fått plass på PeffkursInger, 18. oktober

Peffkurs 1: Jonas, Erik, Tone, Synne, Marte og Kristine. Jeg forsøker å få med Kristoffer, så hvis det skjer noe så dere ikke kan være med, gi meg beskjed så fort som mulig slik at jeg får ordnet opp i det. Resten av de som var aktuelle deltagere får ny sjanse i januar. Peffkurs 3: Gjertrud, Ingebjørg og Paul. OBS!! Gå inn og finn informasjon om forkvelden som er på torsdag 21. oktober på Myrvoll speiderhus!

Legg til kommentar

Sykkelmøte 27. oktInger, 17. oktober

Sykkelmøte 27. oktPå dette troppsmøtet skal alle møte med sykler, så pass på at dere har den i orden og at sykkellys er montert (viktig!). Hjelm hører også selvfølgelig til. OPPMØTE: Kolbotn sentrum, foran Sentrumsbygget

Legg til kommentar

Rovermøte 20. oktInger, 17. oktober

Blir rovermøte på speiderhuset ons 20. okt, og vi skal trykke t-skjorter. Du må derfor ha med en hvit t-skjorte. Møt kl. halv åtte.

Legg til kommentar

Førerpatruljemøte 20. oktInger, 17. oktober

Forlenget møte der vi skal planlegge møter og trykke gensere. Til dette møte er også Marte, Kristine, Synne, Tone, Anna, Jonas, Erik, Sigurd, Kristoffer, Viktor og Viktor invitert.

Legg til kommentar

JOTAInger, 12. oktober

JOTAJOTA er som vanlig på Stallerud, og starter kl. 9:30 på lørdag 12. okt. Det blir JOTI for de eldste, invitasjon sendes ut til de det gjelder.

Legg til kommentar

Gå Follotroppen!Inger, 12. oktober

Gå Follotroppen!Peffkurs 3, eller Follotroppen, arrangeres bare annenhvert år, og er for de som er 14 år eller eldre. I år er det dessuten 10. gang, med jubileum og greier. Datoen er samme som peff1, 29. - 31. oktober. Hvis du vil være med, så si ifra til Inger øyeblikkelig, så du blir påmeldt i tide.

Legg til kommentar

Skal du på kurs?Inger, 12. oktober

Skal du på kurs?Jonas, Viktor i Ulv, Viktor i Hauk, Kristoffer, Sigurd, Erik, Tone, Anna, Marte, Kristine og Synne står for tur til å delta på Peffkurs 1, som er 29. - 31. oktober. Jeg vet ikke om jeg klarer å få med alle, så gi meg beskjed om dere ikke kan.

Legg til kommentar

Vi trenger premier!Morten, 10. oktober

Vi trenger premier!Foreldrelaget består for øyeblikket av bare to stykker, og ønsker veldig å få med noen flere. De har derfor også litt problemer med å skaffe premier til JOTA-familiedagen på søndag, så de blir kjempeglade hvis noen kan hjelpe til med å skaffe noe som kan brukes!! Ta kontakt med Anne Birgit hvis du har noe.

Legg til kommentar

HittegodsMorten, 10. oktober

Gjenglemte saker etter Vennskapstreffet - vi sjekker om noe er fra vår gruppe:
  • Lyseblå, litt mørkere blå og brun frotte kortermet skjorte med krage (Levis)
  • Sort Chicago bull lue
  • Off-white boblevest
  • Sort hettegenser (Vero Moda)
  • Sovepose med blått trekk
Finnes hos Anne Birgit

Legg til kommentar

Nå er vi klare for JOTA - neste helg 16-17.10.04Inger, 8. oktober

Nå er vi klare for JOTA - neste helg 16-17.10.04Hei, nå kommer snart informasjon om JOTA-en neste helg. Lørdagen blir full av program - alt fra klatring til primitiv mat. Følg med, det kommer mer informasjon. Det blir JOTI.

Legg til kommentar

Aspirantmøte 6. oktoberInger, 5. oktober

På møtet på onsdag må alle ha med tallerken, kniv, gaffel, skje og tallerken. Kanskje er det lurt å ha med kopp også. Vi går som vanlig felles fra Fløysbonn gård klokken 18.00, eller dere møte direkte på Doggebu klokken 18.15.

Legg til kommentar

 

 

Neste 7 dager

ingen hendelser

Medlemmer    Hvorfor?     Glemt passord

Grasrotandelen

Grasrotandelen
Støtt oss i Grasrotandelen!
Skriv ut strekkoden vår og ta den med til kommisjonær, da kan din andel av tippemidlene gå til oss.